TV

'TVOJE LICE ZVUČI POZNATO'

DANIJELA MARTINOVIĆ KOMENTIRALA NASTUP MARIJA ROTHA: ‘Skoro sam se zakucala u zid zbog Marija’

Mario Roth utjelovio je prpošnu splitsku pjevačicu koja je već dobro poznato lice showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’.

Mario Roth utjelovio je pjevačicu Danijelu Martinović te izvrsno otpjevao njezinu pjesmu ‘Volim barabu’.

Pun pozitivne energije Mario je donio dašak dalmatinskog zvuka, a za Danijelu koju je utjelovio imao je samo riječi hvale: ”Metar i šezdeset tri čiste ljubavi”, tako je opisao ovu vrckavu pjevačicu.

MIA POBIJEDILA U ‘TVOJE LICE ZVUČI POZNATO’: Njen potez na kraju emisije razljutio fanove: ‘Gdje je toj ženi mozak?!’

Spot za pjesmu ‘Volim barabu’ režirao je prošlosezonski kandidat Filip Dizdar, dok koreografiju potpisuje Igor Barberić. Igor je pomogao Rothu pripremati se za nastup, dok su plesačice showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ bile u spotu, pa nisu imale problema s učenjem novih koraka.

Pred nastup, Mario je komentirao: ”Koliko se daš, toliko će biti dobro”. Na samom se nastupu držao te krilatice, pa je simpatičnu pjesmu punu Danijelinog vedrog duha sjajno izveo. Koliko je bio dobar dokazuje i činjenica da mu je samo nekoliko bodova nedostajalo da zauzme prvo mjesto.

Marijev nastup pogledala je i sama pjevačica Danijela Martinović. Iako je u trenutku emitiranja emisije bila na putu i nastup nije mogla pratiti preko malih ekrana, Danijela je snimku pogledala naknadno i za Dnevnik.hr otkrila svoje dojmove: “Ovo je pravo osvježenje. Toliko je dobro napravljeno, toliko slatko, simpatično i zabavno. Moram priznati da sam snimku gledala u autu dok sam vozila, moj grijeh. Zamalo sam se zakucala u zid jer je to toliko okupiralo moju pažnju.”

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr