TV

OBITELJSKA SITUACIJA

DANIELA PRIMILA LOŠE VIJESTI I NAPUSTILA FARMU: ‘Znam kakva je situacija, nisam se nadala tome’

Nakon što je Mentor Joža obišao imanje s Goranom, potražio je Danielu kako bi joj prenio, nažalost, tužnu vijest.

Mentor Joža je imao nimalo zahvalnu ulogu. Morao je prenijeti Danieli da joj se majka razboljela te da je na njoj da odluči želi li ostati na farmi ili otići.

“Znam kakva je situacija, nisam se nadala sad tome”, rekla mu je Daniela ne dvojeći o svom odlasku. Da odlazi, najprije je rekla Barbari i Kristijanu ostavivši ih u šoku.

mentor-joza-i-daniela

“Ovo je samo igra. Držite se zajedno, nemojte se svađati”, poručila im je.

“Nažalost je moj boravak ovdje na farmi prošao i okrećem se prioritetima, djeci i kući svojoj. Ovo je stvarno bila najveća avantura u mom životu, što sam imala svoje farmere, što sam našla prijateljstvo”, izjavila je Daniela i zaključila: “Najviše sam našla sebe. U vanjskom životu sam uvijek bježala, a ovdje nemaš gdje pobjeći. Ja sam njima rekla odavno: mi igramo jedan šah, moramo igrati šah-mat. Moraju doći do kraja.”

kristijan-daniela-i-barbara

 

Osim Kristijana, Darka i Tomislava, tužna je bila i Barbara.

“Stvorila mi se knedla u grlu, očekivala sam da će na kraju reći da se šali. Sve nas je to pogodilo”, kazala je Barbara.

Kalkulacije oko šibica

Nakon prvotnog šoka uslijedile su kalkulacije o dijeljenju šibica, jer ukoliko Darko postane prvi duelist, nakon dvoboja postat će Gazda farme, a ukoliko Ankica dobije više šibica od farmera, titula Gazdarice pripast će njoj.

Dok Goran, Ante i Josipa žele Ankicu za Gazdaricu, ostali farmeri žele Darka. No, povratnik Damir ni sam nije siguran kome bi dao šibicu.

sastanak-farmera

“Ako Ana postane Gazdarica, onda stari ide doma idući tjedan. Iza toga idu ili Tomo ili Kiki. I mi smo tu još ovdje tri tjedna, najmanje”, uvjeravao je Goran Damira.

“Ja bih htio Domiju vratiti. Dati Ani šibicu da ide u dvoboj, da ne bude Domi Gazda”, kazao je Damir, ali ni u to nije siguran.

“Moram na papir staviti čisto da vidim kako to bude išlo. Ali ne, neću Domija staviti da on bude Gazda. Onda automatski imam zaštićenog Tomislava, Gordana i njega. Znači već sam tu u igri za duel”, zaključio je Damir.

Damir smislio taktiku

 

Kako bi zadovoljio i Tomislava i Gorana, Damir je smislio svoju taktiku.

“Ako Domi ide u dvoboj onda će uzeti jednoga od vas dvoje. Ti ćeš biti Gazda onda za dva tjedna i Kikija i mene ćeš uzeti za svoje i opet nas troje ne možemo biti nominirani. I onda idemo na njih kužiš. Mi moramo staviti Anu kao Gazdaricu sada i onda sljedeći tjedan ide Domi van”, objašnjavao je Damir Tomislavu i Kristijanu.

Planovi su se promijenili i Darku koji je namjeravao ovoga tjedna izaći van prepustivši dvoboj drugom duelistu.

darko

“Ako bude Ankica prvi duelist, onda je to opet druga igra. Obzirom da dobro poznajem Ankicu, Ankica je u stanju svašta napraviti. Ja vjerujem da ako ona postane prvi duelist, da će se ona osvetiti nama zelenima”, komentirao je Darko novonastalu situaciju i dodao: “Danielinim odlaskom će se stvari jako zakomplicirati. U ovom trenutku ni ja sam nisam normalan u odnosu da sam i ja sam htio izaći.”

Farmeri obilježili dan Svih Svetih

Farmeri su se na dan Svih svetih prisjetili svojih najbližih koji su ih napustili. Okupili su se kako bi se pomolili i zapalili svijeću.

paljenje-svijeca2

“Ova lučica je samo dio ljubavi koju mi šaljemo njima na ono mjesto gdje jesu. Neka im je laka zemlja. Počivali u miru Božjem. Amen”, kazao je Darko.

Povratak na Net.hr