Daniel Delale nakon 11 godina odlazi s Nove

Daniel Delale, jedan od najpoznatijih hrvatskih televizijskih urednika i voditelja za područje zabave i svijeta poznatih, nakon više od desetljeća rada na Nova TV prelazi na RTL Televiziju.

specijal-201110030789004-Daniel Delale (33), najnovija je akvizicija RTL Televizije. Jedan od najpoznatijih televizijskih urednika , te jedno od najprepoznatljivijih voditeljskih lica, prelazi na RTL s 1. srpnjem. Delale će na RTL-u raditi na novom projetku koji će biti pokrenut do kraja godine.

‘Neizmjerno sam uzbuđen i veselim se prelasku na RTL Televiziju. Nakon 11 godina rada na jednoj postaji, logaičan mi je slijed i vrijeme za nova iskustva I izazove. Vjerujem da ću svojim radom I iskustvom moći pridonijeti izuzetno uspješnom timu RTL-a’, izjavio je Delale o prelasku.

‘Nakon prekrasnih i za moj profesionalni put ključnih 11 godina,vrijeme je za novu etapu u mom životu. Nova TV je televizija na kojoj sam profesionalno odrastao i izgradio se i uvijek ću pamtiti sve kolege i projekte na kojima sam radio. Neizmjerno sam zahvalan na svemu što sam imao prilike raditi, na svemu što sam dobio i dao u ovih 11 godina’, rekao je ovaj dugogodišnji novinar, urednik i producent na Novoj TV.

Delale je započeo svoju karijeru na radijskoj postaji Senj, zatim se još kao sedamnaestogodišnjak pridružio mladoj ekipi nekadašnje prve nezavisne hrvatske televizije – zagrebačkog OTV-a, nakon čega je radio u Republici i Novom listu da bi od 2002. godine bio je zapolsen na Novoj TV kao novinar, voditelj i urednik.

Gledatelji će ga najviše pamtiti po emisiji Red Carpet, koju je vodio i uređivao.

Povratak na Net.hr