TV

NEVE IDE NA TREĆU SREĆU

ČUDNA PRIZNANJA U ‘LJUBAV JE NA SELU’: ‘Dečko me ostavio zbog sestre! Pobrala je sve moje dečke’

Ljubav je kao kiša, dođe iznenada i bez najave. Neki je samo osjete, a neki se i smoče! Nakon što su farmeri iz dokumentarne sapunice ‘Ljubav je na selu’ dobili svoja pisma došlo je vrijeme da upoznaju te divne dame i momke koji su im pisali.

Toliko su vremena proveli usamljeni i u potrazi za svojom boljom polovicom, a sada ih možda samo nekoliko trenutaka dijeli od neopisive zajedničke sreće.

‘LJUBAV JE NA SELU’: Frizer iz Otočca, brko iz Zagore te brat i sestra kreću u potragu za srodnim dušama

Farmeri su krenuli u svoju životnu avanturu, ali prvo su trebali odraditi speed datete se upoznati s djevojkama koje su im pisale ne bi li odabrali svaki po tri koje će voditi na svoje imanje. Prvi je na red došao Dino Blažina. Ljubitelj adrenalina i sportova ipak je imao tremu.

“Srce mi jako udara i jedva čekam vidjeti djevojke. Pročitao sam sva pisma i imam neke favorite”, bio je tajnovit Dino koji je samo zbog emisije stavio naušnicu u obliku srca.

Kada se susreo s curama, odmah su ga napale da se prestane praviti frajerom te ga upitale smeta li mu što nema previše crnki jer je naglasio da baš njih voli.

Pala ponuda za seks?

“Ljepši si uživo”, rekla je Terezija koja mu je poslala pismo te mu objasnila da ide u teretanu jer je ugodno popunjena.

“Znaš da na selu baš nema vremena za teretanu?”, pitao ju je Dino.

“Ma dobro, ti ćeš smisliti neku drugu vrstu teretane”, rekla je Terezija, što je na kratko Dina ostavilo bez teksta.

Iduću djevojku pitao je kakva ima iskustva s bivšim dečkima pa je ponovno ostao bez teksta!

“Dečko me prevario s mojom sestrom! Sestra je tako pobrala sve moje dečke”, rekla je djevojka, a Dino je ostao u šoku!

Treća djevojka, također je bila iskrena kada je rekla da ako je Dino i ne odabere, to je njegova sreća.

“Ako me ne odabere, njegova sreća, jer sam ja vrlo komplicirana osoba”, izjavila je djevojka.

Povezuje ih duhan

Dražen Božić, kršni navijač Hajduka iz Hercegovine, kazao je da očekuje dobru zabavu i da se nada kako će pronaći priliku svoga života. Kada se upoznao s djevojkama, jedna od njih, Snježana, odmah je potegnula temu o duhanu koji on uzgaja.

“Čujem da imaš dobar duhan, hercegovački pravi. Moraš mi dati da ja povučem koju”, rekla je kandidatkinja, a Dražen se složio.

Kada ih je pitao o vezama, tema je brzo prešla s njih na njega, pa je Dražen morao objašnjavati zašto je imao kratke veze.

“Ja sam avanturist, ali je došlo vrijeme da se smirim”, kazao je.

“Znači, vi šarate okolo?”, upitala ga je Snježana.

“Ma ne, to samo kada su utakmice Hajduka, onda me nema dva-tri dana”, pokušao joj je objasniti Dražen te je upitao zašto joj na majici piše zmija.

‘Ja sam udav, kad se zaljubim, ne puštam’

“Ja sam zmija, udav, jer kad se zaljubim ne puštam, ne volim šaranje”, objasnila je Snježana. Ostale djevojke nisu oduševile Dražena jer se ne bave poljoprivredom niti ih to interesira.

Među djevojkama se našla i Nevenka Bekavac, koja je lani pomutila sve račune djevojkama koje su bile na farmi kod Žige.

“Prijavila sam se jer sam uporna i tko zna, treća sreća, valjda će biti sve u redu”, kazala je Neve.

Dražen ju je pitao navija li za Hajduk, na što je Neve spremno odgovorila da navija te da bi se bez problema preselila u rodnu Hercegovinu, pa čak i radila na polju sa smiljem i duhanom!

“Mislim da ima kemije među nama, osjećam leptiriće u trbuhu, a ja baš volim leptiriće”, otkrila je Nevenka.

Denis traži ‘ljepuškastu’ djevojku

Denis Penić je odmah na početku objasnio je da mu je na prvom mjestu prijateljstvo.

“Meni je bitno da je komunikativna osoba i da je ljepuškasta”, rekao je Denis prije nego je krenuo na svoj speed date, gdje je upoznao svoje dame.

Netipičan farmer, frizer Mario Brajković iznenadio je Marijanu novom tetovažom na kojoj na engleskom piše ‘love’ iliti ljubav, a koju je stavio samo zbog emisije!

Od svog speed datea očekuje puno.

“Uzbuđen sam i nadam se da će biti sve plavuše! Djevojke kod mene na imanju mogu očekivati dobar provod, zabavu, dobru frizuru, jahanje, vožnju po rijeci Gackoj”, rekao je Mario prije nego je upoznao svoje djevojke.

Prva je na red došla plavuša Josipa, koja je Mariju otkrila da su joj hobi izlasci te da se nada da će imati više šanse pred ostalim djevojkama budući da zna da Mario voli plavuše.

Jedna od djevojaka zbog Marija je promijenila boju kose, a do sada nikada nije imala dečka, a jedna od njih rekla mu je da se prijavila kod njega jer će tako imati besplatne frizure – naravno, šalila se te dodala da mu je pisala jer voli konje kao i on.

Koga su farmeri odabrali nakon što su kratko porazgovarali s djevojkama, a koga farmerica, ne propustite pogledati od 21.10 sati na RTL-u!

Povratak na Net.hr