TV

CMC odličnom gledanošću ušao u Novu godinu!

Prva nacionalna glazbena televizije, CMC, tijekom dočeka Nove godine zabilježila je izvrsnu gledanost. Naime, od subote, 31. prosinca 2011. u 20 sati do nedjelje u 3 sata ujutro CMC je dosegao čak osam posto sharea na opću populaciju, a u nekim trenucima program je gledalo više od sto tisuća ljudi.

Velik je to uspjeh za CMC, posebno zbog činjenice da se program na nacionalnoj frekvenciji emitira tek nekoliko mjeseci.

Priznanje je to i emisijama Backstage, TOP 10 Net.hr-a i ekipi koja je realizirala prijenos dočeka Nove godine iz Splita, jer su svi spomenuti sadržaji emitirani u gore navedenom terminu.

Kako saznajemo, CMC priprema još novih emisija, novih lica i glazbenih blokova kojim će nastaviti održavati trend postignut na samom početku godine.

Neslužbeno se može čuti da je u pripremi veliki talk show i još nekoliko zanimljivih programskih sadržaja, od kojih dio ne-glazbenih. Prema istraživanjima gledanosti dobrim se potezom pokazalo i pokretanje živih emisija CMC CAFE, ponedjeljkom i srijedom u 17.30, emitiranje portreta glazbenika, nedjeljom u 17 sati, a sve veću gledanost bilježe vijesti CMC-a, koje su na rasporedu radnim danom u 19 sati, kao i nacionalna top lista CMC-a, četvrtkom u 21 sat.

Čini se, dakle, da televizijski gledatelji, svakodnevno obasipani teškim vijestima, politikom i crnom kronikom, sve češće ‘bježe’ u glazbenu oazu koja će ih raspjevati i opustiti, što je i bio jedan od ciljeva novog programskog vodstva. Jedan od dokaza sve veće popularnosti prve nacionalne glazbene televizije svakako je i CMCeva Facebook stranica na kojoj gledatelji svakodnevno mogu dobiti ulaznice za koncerte ili nove albume.

Povratak na Net.hr