TV

NATJECATELJIMA NIJE LAKO

CHEF MATE JANKOVIĆ HVATAO SE ZA GLAVU ZBOG NATJECATELJA: ‘Nisam znao da se emisija zove “Tri, dva, jedan – žbukaj!’

Ako su pomislili da su u šest sezona kušali sve i svašta, žiri showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ večeras će shvatiti da su cijelo vrijeme bili u zabludi i hvatat će se za glavu od nejestive muke.

Sve  zahtjevniji kulinarski zadaci popularnog showa RTL-a dovode natjecatelje do neoprostivih pogrešaka, a iste će, naravno, izludjeti žiri koji, ovaj put, neće štedjeti  riječi.

„Nisam znao da se emisija zove “Tri, dva, jedan – žbukaj!”. Vaše jelo je stvarno zažbukano i apsolutno je nejestivo!“, vikat će večeras chef Mate Janković na jedan natjecateljski par nakon kušanja njihovog obroka. Rukama će se hvatati za glavu, a grimasama odavati kako ono što je upravo stavio u usta nije vrijedno komentara.


„Ovo jelo inače spremate kod kuće? Ovo je definitivno padanje u depresiju… Postepeno, ali sigurno! Da skratim priču, vrlo jednostavno ću okarakterizirati vaše jelo jednom riječju – užas!“, nastavit će Mate svojom rafalnom paljbom po kandidatima, dodajući kako prilog njihova jela izgleda kao amorfna masa s teksturom ljepila za tapete.

Koji je par u potpunosti promašio temu showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ i umjesto kulinarskog umijeća, žiriju pokazao koliko se dobro snalazi u građevini? Odgovor ćemo doznati večeras u novoj epizodi kulinarskog showa u 21:25 sati na RTL-u.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr