TV

IZGUBIO U DVOBOJU SNAGE

BURAN TJEDAN NA FARMI: Damir se vraća svojoj djevojci Lari, a show je zbog bolova u nozi odlučio napustiti i Igor

Dva tjedna nakon što je show napustila njegova djevojka Lara, četrdesetjednogodišnji inženjer strojarstva, Damir Toplek, odlučio je kako je došlo vrijeme da se pridruži svojoj Juliji. U dvoboju snage, kategorija pila, izgubio je od Kristijana Nikšića i časno napustio show.

‘Mislim da je došao taj trenutak kad ja moram van, to je tih mjesec dana. Meni je bilo čist dosta, pokazao se jesam, napravili smo puno i imam 20 novih prijatelja!’, izjavio je Damir sretan što će ponovno vidjeti svoju djevojku, a za novog Gazdu Nove farme postavio je svog prijatelja Darka Domijana, piše Dnevnik.hr.

DAMIR PRVI DUELIST: Goran i Tomislav dvaput u danu izvodili Antu iz kuće da ohladi glavu

Osim Damira, zelena zajednica ostala je bez još jednog člana. Naime, Igor Trajbar, koji je u show ušao prošlog tjedna, nakon pomnog razmišljanja odlučio je kako zbog bolova u nozi ne može nastaviti svoje sudjelovanje u showu. „Žao mi je jer sam se zbližio s ostalim farmerima, s nekima od njih posebno i zapravo da nisam u takvoj situaciji sigurno bih ostao i borio bih se, i mislim da bih dosta daleko dogurao.“ kazao je Igor netom prije što je napustio farmu.

VRUĆA AKCIJA NA FARMI: Sara i Ante se zaigrali ispod plahte, nisu marili za kamere koje su ih cijelo vrijeme snimale

Budući da zajednica koja izgubi tjedni zadatak šalje svoja dva duelista u eliminacijski dvoboj, pobjednička zajednica izabire svoja dva člana za mini dvoboj, odnosno dvoboj za ispunjenje želja. Tako su se ovoga puta iz crvene zajednice za ispunjenje želja borile Ankica i Sara, a u bacanju potkova vještija se pokazala Ankica i tako se izborila za svoju želju – suprugovo pismo.

‘Ovo je ohrabrenje što se tiče supruga za mene, s ove dvije – tri riječi što mi je rekao, da ne budem ukočena, da sam među vukovima i da se ne predajem. Ja znam što on time govori’, izjavila je Ankica nakon pobjede.

Buran tjedan, smjene gazda, nova pravila

Obzirom na buran tjedan koji je sada iza farmera, a u kojemu smo svjedočiliopstrukcijama, bunama, revolucijama, ali i agresivnom ponašanju unutar crvene zadruge, produkcija showa poduzela je određene sankcije. Iako posao u crvenoj zajednici nije trpio, a farmeri su za obavljeni rad bili nagrađeni i zelenim certifikatom, ipak su pali na testu međuljudskih odnosa.

NOVA FARMERICA: Dalia: ‘Veselim se što mogu pokazati tko sam i što sam i razbiti predrasude koje su ljudi imali o meni’

Dvije farmerice su tako zbog svog ponašanja dobile žuti karton – Sara jer se pokazala kao pasivno agresivna osoba prema Ankici i drugima, a Jasmina je žuti karton dobila zbog svog brzog jezika. S druge strane, Ante, kao Gazda farme koji bi trebao unositi red i mir, a ne nasilje i razdor u grupu koja mu je povjerena, svrgnut je s vlasti. Odlukom zajednice, za novog Gazdu postavljen je ponovno Goran koji je farmu vodio prva tri tjedna. ‘Mogu se samo zahvalit što vjeruju u mene!’, izjavio je Goran.

Kako je izlaskom Damira i Igora, zelena zajednica spala samo na dva muška člana, došlo je do zamjene pojedinih farmera. Naime, Gazdama farmi, Goranu i Darku dana je mogućnost da preotmu dva člana iz suparničke zadruge. Tako je Goran u svoj tim odabrao Josipu i Katicu, a Gordan i Ankica prešli su u Darkovu zajednicu na Staru farmu.

Povratak na Net.hr