TV

Osebujna stručnjakinja

BORNA RAJIĆ IPAK U BIG BROTHERU: ‘Stanarima će biti sve teže, a gledateljima sve napetije’

Big Brother magazin svaki dan od ponedjeljka do petka u 17 sati donosi presjek događaja iz BB Kuće u kojoj trenutno boravi 11 stanara. Njihove svađe, tjedni i dnevni zadaci, ali i simpatije koje se rađaju glavna su tema razgovara uz kavicu mnogim gledateljima, ali i gostima koji svaki dan stižu u vruću fotelju kod Dorijana Klarića.

Stalna kolumnistica BB magazina postala je Borna Rajić, a četvrtak će biti dan za njezinu stručnu analizu.

“Veseli me nova uloga kolumnistice. Četvrtkom ću s Dorijanom imati priliku podijeliti dojmove o tome kako se natjecatelji nose sa sve većim izazovima, koji uz približavanje trenutku odluke potpiruju strasti i vade na površinu neukroćenu stranu ljudske prirode”, kaže Borna o svom novom angažmanu.

NIŠTA OD TOGA: Borna Rajić ipak neće biti dio Big Brothera?

Sigurna je i kako će dani u Big Brother kući stanarima biti sve teži i dramatičniji, a gledateljima pred malim sve napetiji.

“Neispavani stanari uz nedostatak namirnica i bez imalo mira počinju funkcionirati mimo uobičajenih okvira solidarnosti i kućnog odgoja što će sigurno rezultirati vrućim događajima. A to je ono što ionako uvijek očekujemo od Big Brothera”, kaže Borna.

BB magazin s osebujnom Bornom ne propustite gledati već u četvrtak u 17 sati.

Povratak na Net.hr