TV

AH, TAJ ALOJZ

SNJEŠKA KAO DA SE RAZOČARALA: Alojz joj umjesto zaručničkog prstena poklonio naušnice

Snježana je otvorila kutijicu, no ostala je pomalo razočarana njezinim sadržajem.

Alojz i Snješka uživali su na Brijunima vozeći se u autiću po safari parku, a Alojz je zaključio da je Snješka baš za njega. “Nikad neću požaliti na odabiru Snješke”, kazao je Alojz.

ALOJZ ZNA ŠTO SNJEŠKA VOLI: Nisam znala da to postoji i prvi put sam sad bila u njemu

Stanko i Ljubica za to su vrijeme pričali tko kod koga treba doći u posjetu. “Kad ti dođeš kod mene, hoće li tu biti nekog žešćeg veselja?”, upitala ga je Ljubica. “Naravno da će biti, dovest ću sve KUD-ove, sve će se tresti”, rekao joj je Stanko.

“Ja mislim da bismo mogli uspjeti skupa i započeti život zajedno”, otkrio je Stanko u kamere.

Sandra i Tin te Denita i Dino otišli su na kuglanje. Budući da nitko od njih dosad nikad nije kuglao, svi su se smijali kako bacaju kugle, no na kraju su ipak pobijedili Sandra i Tin, a Dino je po ‘starom kuglačkom običaju’ morao obrisati pod.

Dražen i Mirjana otišli su u akvarij, gdje je Mirjana objašnjavala Draženu vrste riba. “Ja sam malo ogladnio gledajući ove ribe”, rekao joj je Dražen pa su otišli na romantičnu večeru.

Alojz i Snježana su razgledavali ostatke rimskih građevina, a došli su i do ‘stupa ljubavi’, gdje je Alojz priznao da prema njoj gaji osjećaje. “Ja bih ovdje mogla ostati živjeti”, kazala je Snješka. “Ja bih mogao isto, ali ne bez tebe”, odgovorio joj je Alojz te dodao da joj to govori njegovo srce. “Znači, ti nešto osjećaš prema meni?”, upitala ga je. “Pa mogu reći da sam se zaljubio, ali ne znam kakvi su tvoji osjećaji?”

“Nadam se da postoji neka svijetla budućnost za nas dvoje i nadam se da će biti nešto više”, objasnila je.

Mario je, pak, svoju odabranicu Josipu odlučio prošetati ulicama Rovinja, što je bila idealna prilika da malo ozbiljnije popričaju. “Imam jedan prijedlog za tebe. S obzirom da imaš stvari kod sebe, ja bih da ideš sa mnom u Otočac”, predložio joj je Mario. “Moram pitati roditelje hoće li me pustiti”, kazala je Josipa te dodala da ju je malo ‘presjeklo’ kada ju je Mario pozvao u Otočac budući da je, kako kaže, njihova veza još uvijek prijateljska. “Josipa za sve misli da ima vremena, dosta je hladna, ne pokazuje osjećaje i uglavnom je tvrdi orah”, otkrio je Mario.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr