TV

STRAŠAN GUBITAK

BOBA IZ ‘NIKAD NIJE KASNO’ O ŽIVOTNOJ TRAGEDIJI: ‘Moji mali anđeli sada paze na mene’

Boba je zapjevala nakon dugačke pauze, a u show su je prijavili kći i suprug. Tamo je ispričala svoju veliku životnu tragediju.

Slobodanka Milušić je rođena 1960. godine u gradiću Pirotu na jugu Srbije, kraj granice s Bugarskom, a po zanimanju je aroma terapeut. Ima dvije kćeri i tri unuka!

Od 1981. nakon što je bila na razmjeni studenata u Velom Lošinju taj grad je postao njezin dom. Glazbenu karijeru započela je 1985. godine pjevajući u bendu punih 10 godina. Budući da joj je suprug bubnjar, zajedno su kao par odlazili svirati na ljetne terase Lošinja.

VEČER DOBRE GLAZBE: Vatrena Sanja i šarmer Stjepan nisu prošli u drugi krug ‘Nikad nije kasno’

Njezin život obilježila je velika tragedija. Prijevremeno je rodila blizance koji su nakon dva dana umrli. Zvali su se Nikola i Niko. Boba kaže da sada ima anđele koji paze na nju. Tada je imala 40 godina.

“Svi su u showu nešto doživjeli. Bilo je strašno, ali Bože moj, čovjek se digne i ide dalje. Vjera mi je puno pomogla, ali i duhovne obnove. Teško je kad izgubiš bilo koga, a kamoli svoju djecu”, kaže Boba, pišu 24 sata.

Nakon toga počela se baviti aromaterapijom, što joj pomaže protiv stresa.

U show ju je prijavila mlađa kćer, a Boba priznaje da se dva dana tresla od straha i šoka i nije znala bi li prihvatila prijavu ili ne. Na kraju je ipak popustila kćerki, koja joj je rekla da odlično pjeva i da nema što razmišljati. Prije prijave u show, Slobodanka je, nakon dugog niza godina, ponovno, po prvi put zapjevala na humanitarnom koncertu na kojem se prikupljao novac za jedan medicinski aparat.

“Malo me je bilo strah nastupiti u showu jer mi glas nije bio već dugo u kondiciji. Nisam pjevala toliko godina jer život nekako krene drugim smjerom. Trebalo mi je i malo odmora. Radila sam dvokratno i pjevala cijelu noć”, rekla je Slobodanka.

Povratak na Net.hr