TV

VEČERA ZA 5 NA SELU

BIVŠA MISICA IZBOROM JELA PODIJELILA EKIPU: Mesni jelovnik i desert s čvarcima nije baš sve oduševio; ‘Bilo mi je zlo’

Maja je cijelu mesnu priču zaokružila i mesnim desertom, točnije, sorbetom od krušaka

U srijedu navečer u showu “Večera za 5 na selu” kuhalo se u Brodarici kod Maje Curavić. Za tu prigodu domaćica je osmislila vrlo zanimljiv, ali i pomalo neobičan mesni jelovnik koji nije bio po svačijem guštu.

Kao domaćica u sredini tjedna dobre zabave i raznolike hrane našla se nastavnica matematike, poduzetnica i bivša misica Maja Curavić, koja je već na samom početku dala do znanja kako njezina večera neće biti nimalo klasična.

MAJA GOSTIMA PRIPREMA MALO DRUGAČIJU VEČERU: ‘Bit će iznenađeni, kod mene apsolutno ništa nije klasično!’

“Majin doček i aperitiv je bio izvan zemaljski, predobro, atmosfera dočeka je bila savršena”, pohvalila je Nataša izvrsno pripremljen džin-tonik i male zalogajčiće koje je priredila. Nakon toga gosti su se smjestili na terasu u lounge zonu, gdje je večera bila poslužena. Maja im je za “pred-predjelo” na licu mjesta ispekla juneće ćevape, a potom je na stol pred goste stavila mali roštilj i otkrila tajnu imena predjela – Uradi sam.

RTL

Jelo se i sirovo meso

“Svatko voli drugačije pečeno meso pa je zato najbolje da svatko sebi ispeče onako kako voli”, kazala je Maja te im detaljno objasnila o kojoj vrsti mesa se radi, a gosti su ostali ugodno iznenađeni idejom i znanjem te im nije smetalo što ih je “zaposlila”.

“Interesantno, predjelo je bilo fenomenalno”, rekla je Nataša, a Mile je čak jeo i sirovo meso jer mu je bilo odlično: “Volim meso, a sirovi komad mi je bio najbolji!”

Za glavno jelo Maja je ponudila Kraljicu na dasci, odležani kravlji rib-eye steak s kosti i bez kosti koji je pripremila pred gostima na roštilju.

RTL

“Meni je bilo zlo od mesa, izgledalo je prekrasno, ali nisam više mogla jesti”, priznala je Duška kojoj se treći mesni slijed nije toliko svidio, baš kao ni Nataši, dok su dečki bili oduševljeni: “Odlično je!”.

Čvarci u desertu

Maja je cijelu mesnu priču zaokružila i mesnim desertom, točnije, sorbetom od krušaka po kojem je posipala mrvljene čvarke. Duški i Nataši čvarci u desertu nisu bili po volji, a Mile i Milko su komentirali kako im je desert izvrstan te da se čvarci ne osjete jako, već se lijepo nadopunjavaju s kruškama.

RTL

Na ocjenjivanju Maja je od Duške dobila ocjenu 7 jer je na večeri bilo previše mesa i desert joj nije bio dobar. Nataša ju je ocijenila s osmicom jer joj je također bilo previše mesa, iako je sve bilo ukusno. Milko je također dao ocjenu 8, a Mile je Maju nagradio desetkom: “Imamo premalo vremena da iskažem svoje divljenje. Majo, to je to!”.

MILE UMJESTO RIBE POSLUŽIO MESO PA POBRAO KRITIKE: ‘Od čovjeka s mora očekivali smo morski meni jer je Tribunj grad ribara!’

Tako je Maja ukupno zaradila 33 boda, no ona je sa svojom večerom bila jako zadovoljna.

“Izvela sam sve kako sam zamislila i mislim da sam dobro to odradila”, zaključila je večeru.

Sutra u “Večeri za 5 na selu” kuha Milko, a što će on pripremiti gostima – pogledajte u četvrtak u 20 sati na RTL-u!

RTL

Povratak na Net.hr