Hot

JEDNI SE SVAĐALI, DRUGI PLAKALI

BILO JE SVEGA: Za Bahru misle da je glumica, pao poljubac između Zorana i Suzi, a Renata mu poručila: ‘Možeš me izbaciti’

Na farmama se plakalo, svađalo, histeriziralo ali i veselilo

Neven je od famerica nakon obavljenog posla morao probati krumpirove police. Prema njegovoj procjeni najbolje ih je ispekla Vjerana koja je sjela na čelo stola, piše RTL.hr.

“Vjerana se drži kao iznad nas”, komentirala je Marijana kojoj je zasmetalo što se ponaša kao gazdarica kuće. ”Njih dvije su samo ‘šljakerice’, a ja sam ‘zlatna djevojka’ i kraljica”, rekla je Samanta. Neven je također i pohvalio Vjeranu zbog slanoće njezinih krumpira iako ona tvrdi da ih nije solila.

MODNA REVIJA U DONJEM LAPCU: Radmila oduševljeno gledala momke u kupaćim hlačicama: ‘Koji macan!’

”Ti ne shvaćaš koja je to sad uvreda kad meni kao Ličanki kažeš da nisam pobijedila i napravila najbolje police!” nije odustajala Marijana. Kao nagradu, Vjerana je dobila cvijet dok je odbila Nevenov poljubac u usta. ”Možda bude bilo još prilike pa mi se posreći da je poljubim u usta”, ponadao se Neven.

Pomirile se Olja i Kristina

Kristina nije imala mira na Draganovoj farmi. ”Mislim da je Dijana dvolična osoba, prenosi informacije od jedne cure do druge”, komentirala je Kristina. S Dijanom je odlučila otvoreno popričati o svom prijateljstvu.

”Nitko ti nije ništa govorio iza leđa”, poušala ju je uvjeriti Dijana. ”Bilo mi je drago da je tu jer smo ipak tim i nema smisla da se svađamo”, otkrila je Olja. Ona se potrudila ukratko popričati s Kristinom kako bi smirila strasti.

UZNEMIRENA BAHRA SE RASPLAKALA: ‘Nemojte me bockati, ja nisam vaš predmet za omalovažavanje. Odustat ću od snimanja!’

”Kad je došla Olja, vidjela sam joj osmijeh na licu, sjaj u očima… Vidjela sam da želi izgladiti situaciju”, priznala je i Kristina pa se s Oljom pomirila.

Bahra ne da na sebe

Bahra se rasplakala tijekom vožnje na putovanje koje je Marijan priredio. Prisjetila se prošle sezone u adrenalinskom parku te ju je to uzrujalo. Mara ju je pokušala smiriti.

”Hvala Bogu, ja sam dosta i školovana… Ni nju neću poniziti ni ikoga. Ali ne dam na sebe i onda sam jako oštro planula. Morala sam svoje srce isplakati jer sam jako dirljiva na krive riječi koje ne pristaju uopće mome identitetu ni karakteru”, otkrila je Bahra. Radmila je zaključila kako je Bahra to sve zapravo glumila.

Renatu ne zanimaju kućanski poslovi ni spremanje ručka

Dok su ispijali kavu, farmer Zoran i Suzi su se u jednom trenutku i poljubili. Julijana nije bila bijesna već je čak i navijala da se poljube.

Dok su prije toga djevojke već ranom zorom počele spremati ručak, Renata je spavala. Kada se probudila, uhvatila se šminkanja. Priznala je da ju ne zanimaju događaji u kuhinji.

Dečki nisu bili oduševljeni idejom

Iako dečki nisu baš bili oduševljeni idejom modne revije kod Raseme, pristali su na nju. Morali su se prošetati u šarenim kupaćim hlačicama. ”Što se mora, mora se”, zaključili su dečki.

”Htjela sam vidjeti dokle mogu ići i koliko bi slušali, sve je to taktika”, lukavo je komentirala. Dok su se oni prešetavali imanjem, Rasema ih je komentirala. Pet je dobio samo Zvonko.

Posvađale se cure

Neven se s djevojkama uputio na polje skupljati sjeno. Sve tri su radile, čak i Samanta.

”Primila sam se posla jer je bilo OK, samo je trebalo pokušiti sijeno. Bilo je simpatično pa sam si dala truda”, priznala je Samanta.

Uskoro je krenula svađa. Marijana je optužila Vjeranu da radi samo dok su kamere uključene.

“Cure, nije se potrebno svađati”, trudio se Neven. ”Kao da je neki spasitelj, a mi samo sjedimo, gledamo i ništa ne radimo”, zaključila je Marijana.

Dijana je mogla biti odlučnija

Kod Dragana djevojke je čekalo još jedno natjecanje. Morale su brati grožđe, a imale su tri minute. Dragan je priznao kako je bio zadovoljan viđenim. Pobjedu je odnijela Kristina koja je za nagradu dobila malo romantično putovanje s farmerom. Olja je imala prigovor na sve.

”Ona je to shvatila kao ponovni povratak u igru”, komentirala je Olja.

Bahra se smirila

Bahra je prestala plakati kada su došli na ranč s konjima.

”Ja se konja uopće ne bojim jer sam velika. Po iskustvu sam dobila po samom odgoju naputke kako se mora pristupiti sa životinjom”, objasnila je Bahra. Iako se željela popesti na konja, odustala je od te ideje. Mari je rekla da ju boli kuk, no Mara misli da je Bahru zapravo bilo strah. Mara i Radmila su uspješno zajahale konja.

Sadnja kupusa kod Zorana

Djevojke su sa Zoranom krenule u sadnju kupusa.

”Ja sam s fizikalnim radom nikakva. Zorane, ja ovo prvi put radim, imaj razumijevanja. Javila sam se za tebe, a ne za ovo. ”Možeš me izbaciti momentalno”, poručila je Renata. Upravo je njoj Zoran cijelo vrijeme najviše i prigovarao.

Hoće li je Zoran umiriti ili uistinu izbaciti i kakva nas nova uzbuđenja čekaju na farmama, doznajte već sutra od 21 sat na RTL-u.

Povratak na Net.hr