TV

NEOPROSTIVO

BIJESNI GLEDATELJI: Novinar poljubio starleti grudi bez dopuštenja: ‘Ovo je seksualni napad!’

Francuski novinar glavna je tema francuskih medija nakon što je u TV emisiji došlo do “seksualnog napada”.

Gledatelji francuske emisije 35 Hours of Baba ostali su neugodno iznenađeni nakon što su vidjeli da je došlo do “seksualnog napada” u emisiji. Naime, voditelj Cyril Hanouna pokušao je oboriti rekord od 35 sati neprekidnog emitiranja emisije, a izveden je i kratki skeč kao parodija na nedavni napad na reality zvijezdu Kim Kardashian koji se dogodio u Parizu, a u skeču je glavna uloga pripala ženi po imenu Soraya.

PREOKRET U SLUČAJU KIM KARDASHIAN: Policija pronašla dio nakita, starleta ismijala svoje pljačkaše

Budući da liči na poznatu reality zvijezdu, Sorayu su vezali i stavili u kadu, a kasnije ju je spasio drugi gost emisije, novinar Jean-Michel Maire.

Voditelj je predložio Sorayji da svom “spasitelju” da pobjednički poljubac, a nakon što je ona to nekoliko puta odbila, obojica su nastavili inzistirati sve dok nije dozvolila da joj da pusu u obraz.

No, kada mu je Soraya okrenula obraz, Maire je iskoristio priliku i poljubio je u grudi.

Zbog njegovog postupka, francuska organizacija za regulaciju televizijskog i radijskog programa, CSA, zaprimila je 250 žalbi.

“Ovo se zove seksualno zlostavljanje”, napisao je jedan korisnik Twittera.

Zakon u Francuskoj seksualnim zlostavljanjem smatra bilo koji seksualni čin koji uključuje nasilje, prinudu, prijetnju ili iznenađenje, a kazna može biti pet godina zatvora ili novčana kazna u iznosu od 75 000 eura.

Povratak na Net.hr