TV

LJUBAV U KUĆI

BB ROMANO PRODAO MARINU ZA 4 PIVA! U ispovjedaonici priznao što noćima rade ispod plahti

Splićaninu je ponuđena nagrada ako iskreno odgovori Big Brotheru na paprena pitanja. Prihvatio je izazov i otkrio svoju i Marininu ‘noćnu tajnu’!

BB MARINA NE SKIDA ZARUČNIČKI PRSTEN: A ne skida se niti s Romana, dok ih s police gleda slika njezinog zaručnika

“Da, bilo je nešto više od poljupca”, priznao je Romano u ispovjedaonici te time prvi put potvrdio da su sva nagađanja bila istinita. Big Brother mu je rekao da će zbog iskrenog odgovora biti prikladno nagrađen, a Žorž je poželio – nekoliko piva, piše RTL.


JOŠ JEDAN SEKS U BIG BROTHER KUĆI: Plavokosa manekenka i Splićanin opet su se prepustili strastima

No, Marina nije bila toliko oduševljena njegovim razgovorom u ispovjedaonici. Naime, kada joj je priznao o čemu je riječ i što je rekao Big Brotheru, manekenka je ostala zatečena jer je sada njihova tajna u cijelosti otkrivena. Na kraju svega, kaže da se ne ljuti na svog ‘Kralja’, iako se to baš ne može sa sigurnošću potvrditi.

Splićanin zna da se iskrenost uvijek cijeni i da u BB kući nema mjesta za skrivanje pa je svojoj dragoj otkrio koja ga nagrada čeka jer je Big Brotheru priznao njihovu javnu tajnu.

Romano je rekao Marini kako će mu Big Brother dati nagradu – piva, zato jer je iskreno odgovarao na njegova pitanja u ispovjedaonici. Umjesto da se ljuti na Splićanina, jer nije čuvao tajnu, ona se njime ponosi jer joj je rekao istinu.

Smatra da je lijepo što joj je sve iskreno priznao, kao što je i ona priznala njemu da joj je Big Brother ponudio 50 tisuća kuna ako se ne uda za Romana. No, u tom slučaju je Marina izgubila nagradu jer je otkrila Big Brotherov plan, dok je Žorž dvostruko nagrađen – pićem i Marininim pohvalama.

Osim što ga je pohvalila za iskrenost, Marina ga je naučila kako slušati sugovornika i ne upadati u riječ. “Ako ti netko nešto priča, onda slušaj i pokušaj razumjeti što ti govore. Ako sam nešto krenula pričati, onda me pusti da završim, ne sada nego svaki put”, rekla je Romanu i time ga “dovela u red”.

Povratak na Net.hr