TV

A DA ZNA ŠTO MISLI O NJEMU...

BB ROMANO LJUT NA MARINU: ‘Može te biti sramota, ti se meni smiješ u facu! Možeš se ubiti odmah!’

Još jedna svađa između BB ‘para’ – Romano je ljubomoran i misli da ga Marina ‘vuče za nos’ zato jer nije ispunila obećanje – umjesto da spava sa Žoržom, Marina je legla u krevet s Kristinom!

Dragi je bio jako ljut i isprovociran ponašanjem njegove simpatije pa su opet pale neke teške riječi. Naime, Marina je zamolila Kristinu da spava s njom i da ju čuva, a kada joj se Romano odlučio pridružiti u krevetu, Marina nije bila sama što je Splićanina jako naljutilo, piše RTL.

BB MARINA SE ŽELI IZOPERIRATI: Romano i Pađen je izvrijeđali ‘na pasja kola’

“Što je ovo? Ma daj, čovječe!”, nervozno je upitao i izletio van iz sobe te toliko jako zalupio vratima, da su se svi stanari probudili. Fabio je prokomentirao da je Romano sada ljubomoran i na Kristinu, kao što je ljubomoran na bilo kojeg muškarca iz BB kuće koji se približi njegovoj miljenici.

Romano se u ispovjedaonici potužio Big Brotheru i priznao kako Marina jedno priča, a drugo radi. Navodno su se dogovorili da će, ako ona ne izađe iz Kuće, zajedno spavati, ali to se nije dogodilo. Nepravda i laž je ono što Žorža najviše smeta pa je odlučio spavati u dnevnom boravku.

PRVA PUSA U BIG BROTHERU: BB Ines i Fabio u akciji na krevetu!

Uskoro je do Romana došla Marina, koja je htjela izgladiti stvari, ali Splićanin nije bio nimalo uljudan: “Može te biti sramota, ti se meni smiješ u facu”, rekao joj je te nastavio: “Rugaš mi se! Možeš se ubiti odmah!”, Marina je u nevjerici gledala dok je slušala njegove riječi. “Sutra ionako odlazim, ti ostani ovdje do kraja i pobjedi. Mene zaboravi, ja imam svoj život”, uputio joj je bezobrazno Romano.

Cijelu situaciju, prokomentirali su Fabio, Kristina i Ines kojima je dosta njihovog svađanja zato jer nikad ne znaju u što se ta svađa može pretvoriti, a i ometaju ostale stanare u Kući. Žorž kaže kako ima osjećaje prema Marini, ali da ne voli kada ga netko ‘vuče za nos’ i ‘vrti oko malog prsta’ jer više cijeni istinu. Marina je, navodno, nekoliko puta mu dala do znanja da su samo prijatelji. Što vi mislite, da li jedno priča, a drugo radi?

BIVŠI ZARUČNIK BB MARINE SAŠA OTKRIO: ‘Tamara i ja se znamo dulje nego Marina i ja’

 

Povratak na Net.hr