TV

Novi/stari stanari

BB ISKUSNJARE: Tko su Dule, Horvat i Nirmal?

Ulazak Nirmala, Hrvoja i Duška u Big Brother kuću donio je nove svađe jer su oni potaknuli ostale stanare da raspravljaju o svojim odnosima. Zašto se međusobno ne podnose, zašto si lažu, tko kome zabada nož u leđa… Pitanja je previše, a iskrenih odgovora premalo.

No ta situacija nije ništa što troje novih/starih stanara već nisu doživjeli dok su i sami boravili u BB kući 2011. godine, piše RTL.

ROĐENDAN ZAKOPANIH SJEKIRA: Barbarin tulum pomirio zaraćene stanare

Zasigurno je kao jedan od najpoznatijih stanara izašao Horvat Čagalj, 37-godišnjak koji u BB kuću došao iz Londona mada je podrijetlom iz Dugog rata. Horvat nikada nije krio da mu je iskustvo u najpopularnijem reality showu donijelo samo lijepa i pozitivna iskustva, ali je naglašavao i da svi oni koji smatraju da je boravak u Kući jednostavan, ne znaju o čemu pričaju. Za vrijeme boravka unutar četiri zida Horvat se najviše zbližio sa starletom Sorajom Vučelić s kojom se još uvijek druži.

Horvat je dogurao do samog finala, a svojih pet minuta slave odlično je iskoristio te je do danas ostao mnogima prepoznatljivo i omiljeno lice.

BB RASPAŠOJ: Nikad nećete pogoditi tko je bio glavni partijaner

Da Nemeš nije na poprilično grub i bezobziran način ostavio Marijanu, možda bi Big Brother 2011. godine imao drugog pobjednika – Duška Bogdanovića. Simpatičnom 59-godišnjaku iz Srbije pobjeda je doslovno iskliznula iz ruku. Izgubio je od Marijane Čvrljak koja je (neminovno) zaradila dobar dio glasova jer su gledatelji u njoj prepoznali zaljubljenu ženu ostavljenu na cjedilu nakon što ju je njezina velika reality ljubav, Nemeš, doslovno – otkantao. Duško je već i prije ulaska u BB kuću isticao da bi bio najsretnija osoba na svijetu kada bi ga show učinio popularnim. No, nije Big Brother jedini reality na kojem se pojavio. Sudjelovao je i u Mijenjam ženu, a nakon što se proslavio u BB-u, prijavio se sa suprugom na natjecanje Put oko svijeta u 80 dana.

U KUĆI PONOVNO MIR: BB Ervin spasio stvar i razveselio uplakanu Barbaru tortom

Nirmal Kukić svakako je najintrigantniji od trojice pridošlih stanara. U šestoj sezoni Big Brothera izbačen je 103. dan. S obzirom da se u Kući nije svađao, po dobro ustaljenom pravilu, nije imao ni velike šanse da među širom publikom bude duže vremena zapamćen, no njega to nije previše interesiralo. Iskustvo u BB-u doživio je kao avanturu, a od dana u kući ponosniji je na svoje obrazovanje. Naime, Nirmal sprema doktorat na Fakultetu političkih nauka u Beogradu i time definitivno spada među najobrazovanije stanare koji su ikad boravili u BB kući.

 

RTL/Hot.hr

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr