TV

LJUBAV NA FARMI

BARBARA NA MUKAMA ZBOG FATALNOG TOMISLAVA: ‘Ne mogu mu odoljeti!’

Odnosi na Farmi polako se zahuktavaju. Barbaru muči situacija s Tomislavom…

Prelazak na Novu farmu na Barbaru je pozitivno djelovao, međutim, čini se kako ima određene sumnje u svoju vezu s Tomislavom.

„Barbaru je jako pogodilo to što se počelo pričati o njihovoj vezi, a nije se ništa dogodilo noćas. Meni je rekla da mu ne može odoljeti i to je najgore,” ispričala je Katica Josipi i Goranu koji su se složili s njom da Tomislav nikako nije dobar odabir za Barbaru.

FARMA OVOG PUTA OTVARA DVOJA VRATA: Upoznajte farmere koji će se boriti u novoj igri za opstanak

„Barbari treba tip muškarca kao što je Damir. Nešto onako, finjaka, ne lajanje,” zaključio je Goran.

Tomislav je također primijetio da se Barbara čudno ponaša prema njemu i odlučio ju je priupitati što se događa, no nije dobio odgovor.

„Ja sam išao dole i pitam je kao što ti je i ona meni: ništa, hoću sama biti. Sad me počelo to iritirati,“ požalio se svojim muškim farmerima.

Dok su plele otirače od komušine, Katica je rekla Barbari kako ju je Tomislav uspio obrlatiti te da joj nitko ne može dati savjet što da učini ili ne te da postupi onako kako se osjeća.

„S njim nisi sigurna ni da bi htjela u krevet? Ili jesi?“ priupitala ju je, na što je Barbara spremno rekla da to ne bi željela učiniti javno na televiziji.

„Onda mu to tako reci. To probaj večeras napraviti prije spavanja. Ako gaji neke osjećaje prema tebi, razumjet će te.“ poručila je Katica i zaključila: „Ti nisi sigurna ni u sebe ni u njega, a to je ono najgore na početku veze, ako nisi siguran, znaš i sama da onda ta veza za tebe može biti golemo razočarenje.“

Kako je pala noć, Barbara i Tomislav otišli su u krevet gdje su raspravljali o situaciji. „Ako ti mene voliš i ako ti sa mnom želiš biti, onda ako me pustiš među pet žena, ti znaš da ja neću ništa napraviti,“ poručio joj je Tomislav.

Hoće li se Barbara uspjeti oduprijeti Tomislavovu šarmu, ostaje nam za vidjeti.

Povratak na Net.hr