TV

Misle da on ima taktiku

BARBARA I TOMISLAV SE ZARUČILI: Farmeri u totalnom šoku i ne vjeruju da je ljubav u pitanju

Da život piše drame, a farmeri ljubavne romane, gledatelji su se imali prilike uvjeriti ove subote. Nakon pomne organizacije oko zaručničkog prstena, Tomislav je skupio hrabrost, kleknuo pred Barbaru i zaprosio ju je, a ona je pristala!

“Volim te jako i želim provesti ostatak života s tobom! I zato, molit ću te da mi kažeš iskreno, da mi se zakuneš u vječnu ljubav do kraja života”, zaprosio ju je Tomislav, a Barbara je kao iz topa uzviknula ‘da’ i skočila mu u naručje, piše Dnevnik.hr. Da tako skoru prošnju nije očekivala, bilo je očigledno, no unatoč tome što se sva tresla, Barbara nije dvojila ni sekunde.

Nakon što su zaruke proslavili u intimnom okruženju uz tortu i šampanjac, Tomislav je priupitao Barbaru želi li da zaruke zadrže za sebe, ili da sretnu vijest podijele s farmerima. Barbara je odlučila reći svima, a u taj trenutak prvi je u kuću ušao Ante kojeg je vijest o zarukama jako iznenadila.

TOMISLAV ZAPROSIO BARBARU: ‘Molit ću te da mi se zakuneš u vječnu ljubav do kraja života’

Zaručnici su potom sazvali sastanak, a okupljenim farmerima, Barbara je kazala: “Nikad u životu u svoje odluke nisam bila sigurnija koliko sam sada i bez obzira što me svi ovdje osuđujete zbog nekih stvari što se tiče Tomislava i što mislite da neke stvari idu kontra, išle su uvijek u pravom smjeru. Potpuno sam sigurna da većina vas misli da sam Tomislavu uvijek okretala leđa. To je bio samo jedan trenutak i ono što vam moram reći jest da sam u njega jako zaljubljena i da ga volim i da smo se ja i Tomislav prije par minuta zaručili.”

barbara-i-tomislav3

Šok i nevjerica među farmerima

Uz prvotni šok i nevjericu, farmeri su im zapljeskali i čestitali.

“Došlo je to vrijeme, ja sam o tome razmišljao dva-tri tjedna. Imali smo nas dvoje neke svađe, tenzije, neke stvari, ali ne možeš protiv srca. Ja s njom želim biti do kraja života i želim to okruniti brakom i djecom”, dodao je i Tomislav.

Međutim, iako su im svi čestitali i zaželjeli sreću u planiranju vjenčanja, farmeri ipak ne gledaju blagonaklono na ove farmerske zaruke. Kristijan je komentirao kako vjeruje da je njihova odluka nagla, a to je objasnio pritiskom kojem su izloženi. Ipak, kaže ne može zamisliti da Tomislav i Barbara imaju djecu.

SKUPA ZAJEDNIČKA NOĆ: Farmeri plaćaju kaznu jer su Tomislav i Barbara spavali zajedno

“Ako oni to žele i ako će Tomo biti uporan onda će valjda imati”, zaključio je Kristijan i dodao: “Ispočetka je Tomo rekao da je Barbara naš pijun, ona nam treba i onda da se iz tog pijuna rodi ljubav, ne znam.”

‘Ona će plesati kako on bude svirao’

Od svih farmera, najviše šokirana bila je Josipa.

“Ovo sve što se dešava je njegovo djelo, jer ipak je on glavni glumac, a ona je sporedni i ona će plesati kako on bude svirao. Prva pomisao na ovu vijest mi je šok. Sjetim se odmah roditelja, najbližih, meni je ovo ljudi moji, pa onda sam se mogla sto puta udati! Nakon dvije noći, pa halo, gdje mi živimo, je li ovo bajka?”, zapitala se Josipa i dodala kako su zaruke priča za malu djecu.

“On samo igra dobru igru i ne znam kako će to završiti, netko će plakati! Meni je šok, a zamišljam sad njezine roditelje!”, kazala je.

tomislav-i-barbara

S njom mišljenje dijeli i Goran koji se uspio i našaliti na zaruke.

“Zamišljam sad Barbarine roditelje. Pošto je na farmu općina poslala prsten, neka onda u Veliku Goricu upute dvoje kola hitne pomoći jer će ju majku sigurno drmit!”, kazao je Goran kroz smijeh te istaknuo kako vjeruje da su Barbarini osjećaji iskreni, za razliku od Tomislavovih. “Iskreno, mislim da je ovo neka velika ceremonija, pošto plešem folklor, hodao sam po svakakvim smotrama, ali ovo mi je malo veća smotra”, dodao je Goran.

‘To je cirkus’

Ante je, kaže, bio počašćen što je prvi saznao, a zaruke je usporedio s cirkusom te kazao kako smatra da Barbara i Tomislav ipak nisu iskreni jedno prema drugome, a isto to smatra i Ankica koja je komentirala: “Moje iskreno mišljenje je da to nije iskrena ljubav. Ovo je neka igra koju sigurno igraju za sebe. Sretno im bilo, ali žao mi je ako će ispasti jako loše što pretpostavljam.”

Jedini farmer koji nije dvojio o iskrenosti i tvrdio da su zaruke samo predstava i način skupljanja bodova, bio je Gordan kojega je ova sretna vijest potaknula na razmišljanje o Jasmini.

FARMERI PLAČU, TOMISLAV I BARBARA OBNOVILI ROMANSU: ‘Dok tebe imam, ničega se ne bojim’

“Žao mi je što nisam malo hrabriji bio pa tako probao s Jasminom. Mislim da sam malo uporniji bio, možda bi nešto bilo, ali opet bit ću iskren, volim Jasminu, to je sigurno, ali kad mi je rekla da ima neku ozbiljnu vezu, to sam ozbiljno shvatio”, otvorio se Gordan.

Barbara je, ističe, sigurna u svoju odluku. “Moram priznati da mi i je prošlo kroz glavu da sam malo ubrzala stvari s obzirom da Tomislava znam dva mjeseca. Zaruke nužno ne znače da ćemo svadbu imati za mjesec dana, to je sam dokaz da možemo ojačati ono što imamo”, izjavila je novopečena farmerska zaručnica.

Povratak na Net.hr