Hot

ŽELI OČARATI MARIJANA

BAHRA POSTALA PLAVUŠA: ‘Želim jednostavno postati druga karijera. Osjećam se popularno i poželjno, kao prava Madonna’

Legendarna kandidatkinja promijenila je imidž iz crnke u plavušu kako bi očarala farmera Marijana iz Buzeta

Bahra Zahirović u današnjoj epizodi ‘Ljubav je na selu’ odlučila se za transformaciju u frizerskom salonu. Gledatelji su iz prve ruke pratili promjenu njezina imidža iz crnke u plavušu, prenosi RTL.hr.

”Ja sam se jako osjećala popularno, vrijedno i ponosno što sam bila hit prošle, 12. sezone. Nakon ove ‘tumbulentne’ godine, odlučila sam se mnogo promijeniti – novu frizuru, novi izgled… Želim jednostavno postati druga karijera”, izjavila je samouvjereno Zagrepčanka.

Nazvala je frizerski salon i poručila im da farmeru želi “dati ponudu koju ne može odbiti”, a Marijan sigurno neće ostati ravnodušan.

“Ooo, vau, pa to je nova Bahra! Toliko sam oduševljena svojom ljepotom! Zaista se osjećam popularno poželjno, kao prava dama i kao prava Madonna”, izjavila je legendarna Bahra nakon što se pogledala u ogledalu.

“Mislim da sam u ovom trenutku dostojanstvena, svečanija, ponosnija, jača i snažnija. Vjerujem da će Marijan biti iznenađen pošto me vidio kao crnku, ali nadam se da će prihvatiti i ovaj profil izgleda ove frizure i boje kose”, dodala je.

Povratak na Net.hr