TV

STRAŠNA SUDBINA

AUSTRALSKU GLUMICU ISKLJUČILI S APARATA: Stradala je u teškoj nesreći u kojoj su poginuli i njeni roditelji i mlađa sestra

U automobil obitelji Falkholt zabio se terenac

Australskoj glumici Jessici Falkholt (29) isključen je aparat za održavanje na životu a ona je ostala u kritičnom stanju u sydneyskoj bolnici. U takvom se stanju nalazi već više od dva tjedna, još od teške prometne nesreće u kojoj je izgubila roditelje i mlađu sestru, piše Guardian.

U automobil obitelji Falkholt zabio se terenac kojim je upravljao 50-godišnji Craig Whitall, koji se navodno vraćao kući iz klinike. Radi se o čovjeku koji je redovito činio prometne prekršaje te je zbog njih i 60 puta osuđen. I on je poginuo u nesreći.

Aparati su isključeni dva dana nakon sprovoda njenim roditeljima i sestri. Jessica je već imala nekoliko operacija, te su joj uklonjeni bubreg i dio lubanje, a od sudara je neprekidno u komi.

GLUMAC IZ ‘HARRYJA POTTERA’ BORI SE ZA ŽIVOT: Teško je stradao u nesreći, objavljene i potresne fotografije iz bolnice

Mlada je glumica pronašla slavu na malome ekranu kao Hope Morris u seriji ‘Home and Away‘, dok bi ove godine trebao izaći i natprirodni triler ‘Harmony‘ u kojem glumi glavnu ulogu.

Povratak na Net.hr