TV

INCIDENT U 'ANNU'

ANTE U SUZAMA NAKON RAZBIJANJA PO DVORCU: ‘Napravio sam sr*** i za to ću odgovarati!’

Sinoćnji tulum uz pjesmu i ples za Antu je potrajao nešto duže nego za ostatak dvorana, a i on je, za razliku od drugih, “profeštao” nešto intenzivnije.

Sanja je ujutro otišla Darku ispričati što se događalo sinoć s Antom i zbog čega nije mogla spavati. Izgleda da se bivši kaštelan malo previše opustio i razbijao po dvorcu.

KAŠTELAN ANTE JE UVEO DEMOKRACIJU U ‘ANNO’: ‘Sami izaberite tko će u niži klan’

“Taman sam išao spavati, ali sam ga čuo kako se dere i pjeva. Morao je napraviti nešto, jednostavno je morao. A sve je bilo lijepo. Definitivno će morati snositi posljedice, nije bilo u redu s njegove strane da nitko ne može imati mira zbog njegovog ponašanja!”, kazao je Darko, a Sanja se zabrinula jer smatra da će zbog Antina ponašanja svi imati problema.

RTL-ov REALITY PROPAO ZBOG LOŠE GLEDANOSTI: Već nakon mjesec dana ukida se ‘Anno’, nagrada smanjena

“U nekim trenucima mi ga je bilo žao. Mislim da mu je sinoć bilo teško zbog Nikoline. A kasnije sam čula da spominje svoju djecu”, dodala je Sanja i predložila Darku da mu zada neki posao kako ne bi imao vremena razmišljati i baviti se glupostima.

I sam Ante je ujutro shvatio kako se ponašao noć prije.

ante-suze-anno

“Sad ovdje shvaćam kako je to kad i vani to napravim. Vani isto demoliram. Napravio sam sr*** i za to ću odgovarat. Gledam ovdje s kim sam, vodim borbe s nekim debilima. I ja sam debil, ali vodim i s drugim debilima borbe”, kazao je u suzama Ante.

“Napravio sam svakakvih sr*** i neredima i tučama i policijom. Znaju tko sam i što sam. Tako da definitivno to više neću bit. Uvijek sam bio obiteljski čovjek, svima nama je obitelj bila na prvom mjestu. I to me i dalje drži. Unatoč svemu, oni su me uvijek vratili na pravi put”, kazao je Ante.

“Zaista se nadam da ću neke stvari koje su me u životu sprečavale da budem ono što zapravo jesam da ću ovdje ubiti i promijeniti i vratiti se na ono što zapravo jesam”, dodaje.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr