TV

Plan nije uspio

ANKICA NAPUSTILA FARMU: Barbara je izbacila u dvoboju snage

Plan zelene zadruge da Ankica u dvoboj uzme Barbaru, farmericu suparničke zadruge, i tako je izbaci iz showa ipak nije uspio. Barbara je odabrala dvoboj snage, guranje kola i pobjedom izbacila Ankicu iz showa.

“Budite dobri, bili smo složni, pet, šest nas je bilo, odradili smo vrhunski sve, budite i dalje takvi”, izjavila je Ankica koja se borila do zadnjeg daha za ostanak na farmi.

Po izlasku za Gazdu narednog tjedna postavila je Danielu.

Čini se da je Danieli jasno da se igra za pola milijuna kuna nagrade zahuktava pa je tako odlučila poslušati savjet crvene zajednice koga bi se ona kao nova Gazdarica trebala u svojoj zajednici riješiti. Hoće li Daniela, poučena iskustvom upravljanja zajednicom, ovoga puta biti bolja Gazdarica svojim farmerima, ostaje nam za vidjeti.

Crveni ostaju na Novoj farmi

Budući da je crvena zajednica pobijedila u tjednom zadatku, Gazda Goran odredio je da će se Tomislav i Ante boriti u mini dvoboju za ostvarenje želja. Mini dvoboj se odnosio na nošenje jaja na ravnoj žlici, a bolji se pokazao Tomislav koji je osvojio dugo očekivano pismo od brata.

Kako je crvena zadruga dostigla status samoodržive zajednice, dobili su mogućnost izabrati žele li se preseliti na Staru farmu, a izgleda kako je crvenima jako dobro na Novoj farmi, pa su stoga tamo i odlučili ostati.

CRVENA ZADRUGA INTERVENIRALA: Barbaru i Tomislava poslala u kućicu za sluge, a sluge zelene zadruge su Ankica i Gordan

Povratak na Net.hr