TV

'LJUBAV JE NA SELU'

ANJA ZBUNJENA NAKON IZLASKA IZ SHOWA: ‘Zbog Alojza sam prekinula zaruke!’

Bivša kandidatkinja showa Ljubav je na selu, Anja Boronjek napustila je Lojzekovo imanje. Iako se s Alojzem i ljubila i spavala u njegovoj sobi, on je ipak odlučio poslati kući upravo nju.

Čim je Anja vidjela Lojzeka, odlučila mu je napisati pismo, a već pri prvom susretu, dogodila se iskra.

ALOJZ ŠOKIRAO I KUĆI POSLAO ANJU: ‘Samo da znaš da je negdje tamo postojala ludača koja te jako voli’

“Kod njega me privukla ta spontanost i iskrenost! Alojz je jednostavna i prirodna osoba”, objasnila je tada Anja.

Anja je bila zaručena, no kako govori, prekinula je zaruke čim se prijavila u emisiju Ljubav je na selu.

Zbog Lojzeka raskinula zaruke

anja-i-alojz1

“Zbog Alojza sam i prekinula zaruke”, otkrila je Anja te dodaje da ni sama ne zna što je bilo u Lojzekovoj glavi da se tako ponašao i ostavio ju.

Nakon što je Anja obznanila svom bivšem zaručniku Draganu da se odlučila prijaviti u show, on to nije mogao prihvatiti.

“On je ostao odraditi sezonu, a ja sam se vratila u Novu Gradišku i onda sam mu priznala: ‘Dragane, ja sam ugovor potpisala. Ako ne zbog ljubavi, onda zbog nekog hira!’ to se njemu, naravno, nije svidjelo. On je s vremenom postao malo posesivan i pitao me stalno zašto mu odmah ne odgovaram na poruke ili na poziv. To bi ionako ubrzo puklo”, otkrila je Anja.

Još joj je stalo

anja-ljubav-je-na-selu2

Priznaje da se nakon izlaska iz showa počela čuti s Lojzekovim najboljim prijateljem koji joj je i sam rekao da to nije Alojz kojeg on poznaje, tako da, kako kaže, samo on zna što je u njegovoj glavi.

“Još uvijek mi je stalo do njega! Što će biti s nama, ne znam ni sama, a kamoli on! Mislim da ni on ne zna što bi sa svojim životom”, zaključila je.

Je li ovo kraj Anjine i Lojzekove ljubavi ili je istina ona stara ‘čuda se događaju’, saznat ćete u ponedjeljak u 21.10 sati, na RTL-u kada će se dogoditi posljednji susret Alojza i Anje na njegovom imanju.

Povratak na Net.hr