TV

KRENULA DALJE

ANJA OTVORILA DUŠU: ‘Alojz je prekrasna osoba, ali ja već imam nekoga’

Osebujna Anja napustila je show Ljubav je na selu i Alojzovo imanje, no čini se da nije dugo žalila za tim.

Unatoč svim intimnim trenucima i izljevima ljubavi, Anjina ljubavna avantura nije završila ni brakom ni zarukama, jer Alojz ju je poslao kući.

Anja je za RTL otkrila da ne žali ni za čim i od Alojza više ne očekuje baš ništa.

ZA SVE ONE KOJI NE VJERUJU: Pogledajte kako je Anja izgledala s dugom kosom

“Bilo je i suza, normalno, ali da je neko posebno razočaranje, nije”, rekla je Anja za RTL i otkrila da zna gdje je pogriješila.

“Mislim nakon one moje scene… Neću sad, što se kaže, s hladnim oružjem, ali nešto je i u njemu, ne znam ja. Čak i njegov najbolji prijatelj, kolega koji je s njim odrastao kaže: To nije Alojz kojeg ja poznajem. Tako da to samo on zna što je u njegovoj glavi”, rekla je Anja.

Alojz je pak sam priznao u jučerašnjoj emisiji da nije govorio istinu kad je tvrdio da je Anji i njemu presudila samo njezina ljubomora i strah od toga da ne ponovi pogreške iz prošlosti.

“Ja bih mu poručila da se trgne iz prošlosti, da se ne živi od prošlosti, da gleda u budućnost. On je prekrasna osoba, danas je stvarno takvih malo. Neka se trgne i nek’ si nađe nekoga. Od srca mu to želim”, poručuje Anja.

A to želi i sebi. Sada je spremna da ljubav ponovno uđe u njezin život. I, čini se, na dobrom je putu.

“Što se mene tiče, ja s njim uvijek mogu ostati prijatelj, imam život dalje. Osobu neću imenovati, imam nekoga u svom životu, ali prijatelji uvijek možemo biti”, kaže Anja.

Povratak na Net.hr