TV

TREĆA SREĆA

ALOJZ I SNJEŠKA VIŠE NISU ZAJEDNO! Ovo je nova djevojka fatalnog ‘zagorskog Putina’

Gledatelji showa Ljubav je na selu su se razveselili kada je Alojz Kanceljak zaprosio Snježanu Strugar. No, nakon završetka showa, njih su dvoje pošli svatko svojim putem.

Nakon što je u utorak prikazana finalna epizoda agro-ruralityja Ljubav je na selu, mnogi su se gledatelji nadali da će uskoro vidjeti fotografije s vjenčanja Alojza i Snježane, no to se neće dogoditi.

DOK ALOJZ I SNJEŠKA PLANIRAJU SVADBU, ANJA NE DIJELI ODUŠEVLJENJE: ‘Nije ona za njega’

Vragolasti Lojzek, poznat po nadimku ‘zagorski Putin’, privlačio je pozornost gledatelja svojim romansama: prvo je spavao s Anjom, a zatim se ljubio sa Snješkom, koju je i zaprosio. No, trenutačno je u vezi s trećom djevojkom.

monika-lojzek

“Istina je, Snježana i ja više nismo zajedno, ali smo ostali u prijateljskim odnosima. U kontaktu smo “, rekao je Alojz za Jutarnji.hr.

Lojzek i nova djevojka Monika Peček u vezi su oko mjesec i pol dana, a ona se zajedničkim fotografijama pohvalila na društvenim mrežama. No, ubrzo ih je uklonila, a svojim je pratiteljima dala i objašnjenje.

‘ZAGORSKI PUTIN’ NA KOLJENIMA: Alojz kleknuo i zaprosio Snježanu!

“Neki ljudi su navikli vrijeđati i ponižavati pa da vam odmah kažem da nisam ni sponzoruša ni umjetna cura već obična Zagorka. Tako da molim one koji me misle vrijeđati da se ne javljaju jer nitko na ovome svijetu nije savršen pa tako ni ja. A ako mislite da je Alojz ženskaroš, slobodno se prijavite u Ljubav je na selu pa ćete vidjeti. Hvala i sva pitanja možete slati u inboks”, poručila je Monika.

Povratak na Net.hr