TV

I suze i smijeh

U KUĆI PONOVNO MIR: BB Ervin spasio stvar i razveselio uplakanu Barbaru tortom

Barbara je jučer slavila 26. rođendan, no njezin dan je bio daleko od savršenoga. Osim što ju je iživcirao Goran koji joj jedini nije čestitao, dnevni zadatak kumovao je najljućoj svađi u povijesti Big Brothera!

Riječanka Barbara veći dio jučerašnjeg dana provela je tužna. To još ne bi bilo tako tragično da joj nije bio rođendan. Stanari su se zbog dnevnog zadatka brutalno posvađali, a došlo je i do raskola između Zorice i njezinih najvjernijih podanica, sestara Šegetin.

Svi su vikali, a Barbara je i plakala

IGRA PRERASLA U SVAĐU: U BB-u raskol, sestre Šegetin raskrstile sa Zoricom

Osim sa Zoricom, Barbara se posvađala i s Mirjanom kojoj je zatim Tina prijetila šamarima. Barbarine suze pogodile su Steffani koja ju je pokušala utješiti. Riječanka je Velikom Bratu otvorila srce i požalila se kako je od ostalih ukućana tražila samo malo poštovanja, a oni joj to nisu dali.

Atmosfera u kući ipak se malo popravila kada je iz ispovjedaonice izašao Ervin s poklonom i tortom.

Sarajlija je svojoj simpatiji za rođendan od Big Brothera naručio Barbarin portret na koji se htio potpisati. No, ulovila ga je panika jer nije znao kamo da se potpiše.

NIŠTA BEZ NJE: U Big Brotheru i dalje kaos, svađi se pridružila i Mirjana

Veliki Brat je za Barbarin rođendan stanarima priredio i tulum pa su se svi malo opustili, a na kraju su zajedno zaplesali kolo. Tina se ispričala Zorici zbog ružnih riječi, a razgovarala je i s Goranom koji je pokazao stanarima svoje plesno umijeće.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr