TV

DANAS TROBOJ!

‘3, 2, 1 – KUHAJ!’: Honorata i Josip domaćom juhom osvojili Špičeka

Nakon zanimljivog zadatka, u kojem su ocjene davali i žiri i natjecatelji, samo su se dva para izborila za sigurna mjesta za ostanak u showu Tri, dva, jedan – kuhaj!: Honorata i Josip, te Snježana i Željko. U prvi troboj sutra odlaze Ina i Dina, Luka i Doris te Ana i Snježana!

Ove srijede pet parova iz restorana „Mala curry“ imalo je ne tako lak zadatak – skuhati barem jedno jelo od svih namirnica koje pronađu u košarici na svojem stolu. Niti jedan od njih nije dobio zadani recept, već su od dobivenih namirnica, koje su im zadali kolege iz restorana „Jedan, dva, tri“, trebali sami osmisliti svoja jela. Da zadatak bude još zabavniji, natjecatelji kušači su i ocjenjivali jela zajedno sa žirijem.

ŠPIČEK POTPUNO POLUDIO: ‘Slobodno ovo kuhajte, ali ja to neću probati’

Ina i Dina su od namirnica koje su im zadali Marina i Mario napravili pileća jetrica u panceti (osvojile ukupno 19 bodova), Ana i Snježana su pripremile teleći kare sa salatom od cikle, leće i cikorije, i to od namirnica koje su im u zadatak dale Petra i Filipa (16 bodova). Luka i Doris dobili su namirnice od Verice i Dragana, te od svega uspjeli skuhati čak tri jela – artičoku s pršutom i porilukom, janjetinu s tjesteninom i voćnu salatu (16 bodova).

Honorata i Josip pripremili su dva jela od namirnica koje su im zadali Drago i Vlado. Njihova domaća juha očarala je Špičeka, ali i braću Bošnjak, te ih podsjetila na djetinjstvo i bakinu kuhinju (20 bodova). Snježana i Željko su od namirnica zadanih od strane Branke i Vladimira napravili sote Stroganoff (19 bodova).

MARIO I MARINA: ‘Drugi kandidati igraju podle igre, pa smo otišli’

S obzirom da četvrtkom netko napušta natjecanje, sutra u studiju mjesta ima samo za tri para koja su skupila najmanji zbroj ocjena. Među njima svakako su Doris i Luka, te Ana i Snježana, dok je Inu i Dinu odabrao žiri. Iako su sestrične imale isti broj bodova kao i Snježana i Željko, žiri je odlučio da je Inino i Dinino jelo bilo za nijansu slabije.

NAKON OKRŠAJA S VERICOM: Mario i Marina napustili show ‘zbog loše atmosfere na setu’

Tko će se izvući iz troboja? Odgovor ćemo doznati već sutra, u novoj epizodi gastro showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ u 22 na RTL-u!

Povratak na Net.hr