TV

'BIG LITTLE LIES'

(18+) STRAST JE BILA JAČA OD OPREZA: Objavljene fotografije vrućeg seksa Nicole Kidman u kuhinji

Nakon objavljenih fotografija koje kruže društvenim mrežama i portalima, obožavatelji su mogli reći samo dvije riječi: ‘Opa, Nicole…’

Nicole Kidman jedno je od velikih glumačkih imena koja se pojavljuju u novoj HBO-ovoj seriji ‘Big Little Lies’, a glumi majku koja je zarobljena u strastvenoj, ali kompliciranoj ljubavnoj vezi.

NAKON 14 GODINA ŠUTNJE: Nicole Kidman otkrila dobro čuvanu tajnu o svojoj prošlosti

Nedavno je objavljena peta epizoda HBO-ove serije u kojoj je dočarana složenost bračnog odnosa između Celeste (Kidman) i njezina supruga Perryja (Alexander Skarsgård). U najnovijoj epizodi njih se dvoje prepuštaju strastvenom seksu na kuhinjskom elementu.

Serija je adaptacija istoimenog bestselera iz 2014. godine autorice Liane Moriarty, a u fokusu priče su tri majke i njihova djeca čiji savršeni životi u jednom trenutku postaju sve samo ne savršeni, čemu je prethodilo ubojstvo.

Glavne uloge u seriji tumače oskarovke Nicole Kidman i Reese Witherspoon, Alexander Skarsgård (‘True Blood’), James Tupper (‘Revenge’), Adam Scott (‘Parks and Recreation’), Laura Dern (‘Enlightened’) i Zoë Kravitz (‘Californication’).

Povratak na Net.hr