Hot

LUPO IH NAPUSTIO

‘TAKO JAKO ĆE NAM NEDOSTAJATI’; Princ William i Kate Middleton objavili srcedrapajuću vijest: ‘Ovo je veliki gubitak za nas…’

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea večeras su podijelili tužnu vijest na Instagramu uz fotografiju svog voljenog ljubimca

Princ William i Kate Middleton ovog su vikenda ostali bez svog dragog psa Lupa koji je uginuo. Kako javlja Daily Mail, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea večeras su podijelili tužnu vijest na Instagramu uz fotografiju svog voljenog ljubimca.

“Za vikend je uginuo naš dragi pas Lupo. U srcu naše obitelji bio je posljednjih devet godina i jako će nam nedostajati”, napisali su.

Pas Lupo pojavljuje se na mnogim fotografijama s kraljevskom obitelji, uključujući jednu od prvih službenih fotografija princa Georgea. Engleski koker španijel uzgojen je preko psa u vlasništvu Kateinih roditelja, Michaela i Carole Middleton.

William i Kate su psa dobili 2011. godine te se vjeruje da im je pomogao u odabiru imena za princa Georgea. Par je navodno napisao razna imena na papirima i razbacao ih po podu. Lupo je šetao preko papira, ali se zaustavio kada je stigao do imena George. Princ William je 2013. godine, nedugo nakon rođenja sina, rekao da su mu Kate, George i Lupo prioriteti.

Misli se da je Kate Lupa nazvala po prabaki s očeve strane koja je rođena kao Olive Christiana Lupton. Pratitelji na Instagramu su izrazili sućut kraljevskom paru nakon što su u nedjelju navečer podijelili tužnu vijest. Filmski producent Ben Cohen napisao je: “Žao mi je zbog vašeg gubitka, šaljem ljubav”.

 

Povratak na Net.hr