VIDEO: Trudila sam se da se ne poseksam prije braka, ali nije mi pošlo za rukom

Bivša reality zvijezda showa Teen Mom, Farrah Abraham, koja s pornoglumcem Jamesom Deenom snimila je kućni video i prodala ga za 5,8 milijuna kuna, ne prestaje šokirati javnost. Osim što je jedva dočekala da napuni 22 godine i četvrti se put podvrgne plastično operaciji, Farrah je gostovala u radio showu Howarda Sterna i iznijela još detalja oko svog pornića.

Iako su joj tek 22 godine, Farrah Abraham, poznatija kao Teen Mom već je četiri puta otišla pod nož. Ovoga puta povećala je grudi.

‘Ne mislim da sam previše izoperirana za svoje godine. Ako netko želi hodati po svijetu kao strašilo, mene to nije briga. Ja želim izgledati najbolje što mogu i znam da izgledam fantastično’, izjavila je za InTouch Weekly Farah koja je dosad kod estetskog kirurga ostavila 30.000 dolara (oko 180.000 kuna). Osim dvije korekcije grudi, ova je reality zvijezda ‘popravljala’ nos i bradu.

Unatoč svoj ljepoti (što prirodnoj, što plastičnoj) Farrah je nesretna u ljubavi. Iako joj se, kako kaže, ‘svaki dan netko nabacuje, tužna je što nema dečka’. Farah bi željela pronaći muškarca koji će njenoj četverogodišnjoj kćeri biti uzorni očuh.

Osim u magazinu InTouch Weekly, Farrah je svoje ‘bisere’ prosipala i u studiju Howarda Sterna gdje je gostovala.

‘Nisam kurva, nisam drolja, nisam pi… Zaista sam se trudila da se ne poseksam prije braka, ali, eto, nije mi pošlo za rukom. Moj pokojni dečko Derek bio je prvi s kojim sam spavala te i bila sam jako zadovoljna njegovim vještinama u krevetu’, prisjetila se reality zvijezda napominjući kako često masturbira dok gleda vlastiti pornić.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr