banner

OBLINE U PUNOM SJAJU

[VIDEO] UDAHNITE DUBOKO JER OVO STE ŽELJNO IŠČEKIVALI: Lidiju Bačić snimili na rivi u opasnom minjaku – iz svih uglova

Za atraktivnom Splićankom u vrućem outfitu okrenule su se mnoge glave, a oduševljenje nisu sakrivali ni njezini fanovi

Lidija Bačić (35) ponovno podiže temperaturu na Instagramu – ovoga puta dvjema vrućim snimkama. Zanosna pjevačica svoje je bujne obline utegnula u usku minihaljinu neobična kroja, koju je, kako se pohvalila u opisu, sama kreirala u suradnji s modnom dizajnericom.

‘Catwalk’ na rivi

Budući da je samoj sebi najbolji model, Lille je svoj izlet u dizajnerske vode pokazala na vlastitom primjeru. Divnu haljinu prljavoružičaste nijanse iskombinirala je s nude salonkama i, poput prave manekenke, prezentirala svoj catwalk na rivi.

LIDIJA BAČIĆ SKINULA SE DO GRUDNJAKA; Sočan prizor raspametio fanove: ‘Kad si lijepa i još k tome erotična…’

Za atraktivnom Splićankom u ovom seksi outfitu okrenule su se zasigurno mnoge glave, a oduševljenje nisu sakrivali ni njezini pratitelji na Instagramu. I jedan i drugi video nagrađeni su s oko 5000 lajkova u svega nekoliko sati.

Kako samo miješa!

U jednom videu Lidija hoda prema kameri i pritom su u prvome planu njezine duge i isklesane noge te raskošno poprsje, dok je u drugome vidimo kako odlazi prema moru i zavodljivo miješa svojim kukovima i stražnjicom.

“Nema ljepše ljepote”, “Dobri kvadricepsi”, “Ma predobra, što jest, jest!”, “Graciozan hod”, “Rijetki prizor gdje je užitak gledati ženu kako odlazi”, “Prirodna lipota”, “Ljudima nije dobro od tebe”, “Mmmm, extra ti je guza”, samo su neki od komentara.

Povratak na Net.hr