WASHINGTON JE ČEKA

URBANA HEROINA: Miss Hrvatske snimila portfolio i spremna je za izbor za Miss svijeta

Novoizabrana Miss Hrvatske za tri tjedna putuje u Washington na izbor za Miss svijeta, a ovih je dana snimila fotografije za svoj portfolio.

Miss Hrvatske Angelica Zacchinga za tri tjedna putuje na izboru za Miss Svijeta koji će se u prosincu održati u Washingtonu. Pripreme su u punom jeku, a upravo je završila snimanje fotografija za svoj portfolio. Ženska ekipa na čelu s fotografkinjom Sanjom Hitrec Leljak zamislila je Angelicu kao urbanu, dinamičnu heroinu stopljenu s ritmu zagrebačkih ulica. Prirodno, veselo i jednostavno baš kakva Angelica i je.

PRAVA LJEPOTICA: Istranka Angelica Zacchinga nova je Miss Hrvatske

‘Ljepota sa svrhom’ moto je prestižne organizacije Izbora za Miss Svijeta. Kada je izbor pokrenut, davne 1952. godine, ljepota je bila presudan faktor za odabir najljepše, no danas takvi kriteriji više ne vrijede. Osim ljepote, na ovom izboru djevojke se ocjenjuju u nekoliko raznih kategorija među kojima su talenti i sport.

angelica5

Naša novoizabrana Miss Hrvatske Angelica Zacchigna ne samo da je lijepa i pametna nego je i vrlo talentirana mlada djevojka. Ona pjeva, pleše, glumi i ne zna se što bolje radi. Prije šest godina nastupila je u Supertalentu gdje je došla sve do polufinala, a svojom izvedbom pjesme Michaela Jacksona The Way You Make Me Feel oduševila je mnoge. Već se tada vidjelo da je stvorena za pozornicu.

Outfit: Sherri Hill, LuLei, Foch, Pletinella, Džemila Dilberović design

Pogledajte galeriju:

Povratak na Net.hr