KONTROVERZNI SHOW

UPOZNALI SE, SKINULI DO KRAJA, RAZOČARALI SE PA IZVRIJEĐALI: ‘Sinoć sam se seksao s boljim komadom od tebe’

Nova epizoda kontroverznog showa gdje se nepoznati parovi skidaju jedno pred drugim opet je izazvao pozornost svjetske javnosti.

Nakon što se cijeli svijet raspričao o snimci jedne radijske emisije, u kojoj se par koji se do tada nije poznavao skinuo do gola, a onda i poseksao, sada je interes javnosti privukla nova epizoda kontroverznog showa ‘Kyle And Jackie O’.

Naime, u toj je epizodi prenošen susret 26-godišnje plesačice Bonnie i 27-godišnjeg Simona, a emisiju je uživo pratilo 13 tisuća ljudi.


BOME NISU GUBILI VRIJEME: Upoznali su se, skinuli odjeću i poseksali se, voditelji nisu mogli vjerovati!

I dok se prvi par prepustio strastima, između ovo dvoje nije zaiskrilo. Bonnie je čak zaključila da se Simon ‘nema čime pohvaliti u gaćama’, a Simon je zaključio da je žena s kojom se sinoć seksao bila bolja te je primijetio da Bonniene grudi i nisu baš nešto velike.

Voditelji Kyle Sandilands i Jackie ‘O’ Henderson bili su pomalo razočarani, ali svejedno su odlučili napraviti live stream na Instagramu kako bi gledatelji mogli vidjeti necenzuriranu verziju ‘spoja’.

Bonnie je Simona pitao je li bio s kim otkako je prekinuo ljubavnu vezu, a on joj je odgovorio da se seksao večer prije. “Jesi li se barem otuširao nakon toga”, pitala ga je Bonnie, a on je odgovorio potvrdno.

Kada se Bonnie skinula pred njim, Simon je bio zadivljen, ali kad je ona ipak zaključila da on nije njezin tip muškarca, i njegovi su komplimenti na njezin račun prestali. Nakon što su svukli ogrtače, Bonnie je ‘oplela’ po njegovoj muškosti.

“Iskreno, nadam se da ti barem raste, jer se nema što tu vidjeti”, rekla mu je. Nakon što je ona skinula svoj grudnjak, broj gledatelja povećao se za 10 tisuća, ali je zato splasnulo Simonovo oduševljenje. “Mogle su biti malo veće”, zaključio je Simon i poručio: “Ona sinoć je bila bolja.”

Povratak na Net.hr