SRETNO!

UJUTRO PUTUJE U WASHINGTON: Miss Hrvatske spremna je za odlazak na izbor za Miss svijeta

Miss Hrvatske Angelica Zacchigna sutra ranom zorom putuje u Washington gdje će se 18. prosinca 2016. godine održati izbor za Miss Svijeta. Angelica je danas u showroomu Sherri Hilla ugostila novinare i sve one koji su joj pomogli u pripremama za ovo prestižno natjecanje.

Direktorica Direkcije izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta Maja Vračarić rekla je kako Angelicu čekaju vrlo izazovna četiri tjedna u kojem će se natjecati u mnogim kategorijama među kojima su sport i talent.

URBANA HEROINA: Miss Hrvatske snimila portfolio i spremna je za izbor za Miss svijeta


Za njezinu dobru kondiciju pobrinuo se MBS u suradnji s Elenom Zdjelar koja se okrunila titulom prvakinje svijeta u fitnesu i koja je nekoliko mjeseci vježbala s Angelicom kako bi bila spremna za sportska natjecanja koja ju čekaju.

Osim sporta, Angelica se mora pokazati i u talentu. Na sreću naša misica studira jazz pjevanje na glazbenoj akademiji Conservatorio Giuseppe Tartini di Trieste, a glazba i ples su joj najveća strast. Kako pjeva pokazala je svim prisutnima i otpjevala (You Make Me Feel Like a) Natural Woman, pjesmu s kojom će predstaviti svoj raskošni glas. Uz pjesmu predstavila je i haljine koje nosi sa sobom i za koje su se pobrinuli Sherri Hill, dizajnerice Ingrid Rojc, Džemila Dilberović, Pletinella, Ivana Jurić, Lu Lei, Carol, Focsh te Sani Shop, uz obuću Hogl i Borovo.

sherri-hill

Direktorica županijskih izbora za Miss Hrvatske Iva Kontek pokazala je prekrasne unikatne torbe od filcane ovčje vune kotarskih vunarica koje će se darivati na dobrotvornom balu, a svim misicam Angelica će pokloniti posebno dizajnirani Leny parfem ISTRIA kojeg je osmislio Dejan Levačić i koji će pokušati dočarati mirisne note Istre.

Kako je ovo natjecanje ljepote, za ljepotu ove naše posebne ljepotice pobrinuli su se Učilište Profokus, Artdeco, Studio Marcela i Studio Dharma.

Još treba samo sve to poslagati u kofer i hrabrim korakom krenuti u veliku avanturu. Poželimo joj puno sreće i neka zablista baš kako ona to zna.

Povratak na Net.hr