NAJPROVOKATIVNIJA DOSAD

TWERKERICA SARAH POKAZALA VIŠE NEGO IKAD PRIJE: Nije stala samo na plesu, otišla i korak dalje – nije za mlađe od 18!

Twerkerica koja je podigla prašinu svojim nastupima u Supertalentu pa nastavila provocirati i poslije, sada je otišla još korak dalje. Je li pretjerala?

Sarah Seifert (18), twerkerica iz Vukovara koja je u showu Supertalent užasno živcirala članicu žirija Martinu Tomčić svojim mrdanjem guze, odlučila je da neće tek tako pasti u zaborav. Njezine su provokativne snimke s treninga i nastupa već postale normalna stvar, ali posljednja u nizu zaista nije za svakoga, osobito ne za maloljetnike i ljude sa slabijim srcem.

Sarah je, naime, snimila vrući spot u teretani, a u njemu twerka, dira se po kosi, čak i po grudima… Kao i mnogo puta ranije, komentari su na njezin podvig opet podijeljeni. Dok je nekima ova Vukovarka preseksi i nazivaju je božicom, drugi se zgražaju. Bilo kako bilo, video je dosad prikupio više od 47.000 pregleda.

TWERKERICA SARAH NE ODUSTAJE OD PROVOCIRANJA: Objavila vrući video od kojeg će se mnogi zacrvenjeti

“Ne znam kome se ovo može sviđati… mlati tom salastom guzičetinom gore dole, nema pojma o tverkanju. A ovi kadrovi koji joj snimaju facu, ko fol neka fatalna zavodnica…tragikomedija. Sačuvaj nas Bože od ovakvih plesačica i njihovih istomišljenika”, “Ma samo curo po svom, pleši, nikoga ples nije ubio”, “Ti si zavist ženama, mogu biti ljubomorne na tebe, a počast muškarcima hahah samo tako nastavi :) ❤️”, neki su od komentara na YouTubeu.

Povratak na Net.hr