RAT SRPSKIH STARLETA

‘MOJI PRIJATELJI JE NE BI NI PLJUNULI ZA 1000 EURA!’ Tijana Ajfon otkrila prljavu tajnu Mace Diskrecije

Kada je Tijana saznala da je Maca, koja je nedavno priznala da prodaje seksualne usluge, i nju optužila za prostituciju, odlučila je u programu uživo odati njenu tajnu.

Maca Diskrecija nedavno je izazvala pravi skandal kada se otkrilo da se prostituira. Prvo je pronađen njezin oglas na jednoj stranici za prodavanje seksualnih usluga, a zatim je i sama priznala da se seksa za novac.

MACA DISKRECIJA IMA DEČKA POLITIČARA I TOLERANTNU MAJKU: ‘Mama me podržava da se bavim prostitucijom!’

maca-diskrecija

Bosanska starleta koja već neko vrijeme živi (i radi) u Srbiji rekla je kako se ne boji policije jer joj je dečko utjecajni političar, a dodala je i kako nije jedina koja zarađuje na taj način. Kao primjer je navela Tijanu Ajfon te dodala kako čak imaju zajedničke klijente, a malo je reći da se njene optužbe nisu svidjele starleti.

“Maca kaže da imamo iste klijente. Ista ona Maca koja je uhićena prije Parova, a ja sam ušla mirne glave. Moji prijatelji kažu da je ne bi ni pljunuli za 1000 eura, a kamoli spavali s njom. Maco, možeš samo sanjati da ćeš ući u moje društvo”, rekla je Tijana pred televizijskim kamerama.

OBJAVLJEN CJENIK USLUGA: Evo koliko morate uštedjeti da biste se seksali s Macom Diskrecijom

“Povrijedilo ju je što sam rekla da je prazna osoba. Te male prostitutkice su ljubomorne što sam ja ovdje i nemam ništa s tim, a one su završile u zatvoru”, rekla je Tijana u reality showu.

Povratak na Net.hr