KĆI ROCK ZVIJEZDE

TEK JOJ JE 20, A VEĆ SE NAVELIKO SKIDA: Što će joj reći slavni tata kad vidi njezine fotke u toplesu i seksi donjem rublju?

Mlađahna plavuša ne bira sredstva da bude zapažena i da se njezino ime nađe u medijima

Anais Gallagher kći je slavnoga britanskog rokera Noela Gallaghera i njegove bivše supuge Meg Mathews, koja se pokušava probiti na Instagramu prokušanim sredstvom brojnih zvijezda i zvjezdica – golišavim fotografijama.

Iako joj je samo 20 godna, Anais je svojim sitnim provokacijama oko sebe okupila zavidnih 200.000 obožavatelja. Svjesna da nema onu klasičnu ljepotu koja je imperativ u današnje vrijeme, nerijetko se zna i našaliti sa svojim estetskim karakteristikama.

Fotografirala se i u toplesu

“Ja i moj zgodni nos”, napisala je Gallagher uz fotografiju na kojoj pozira iz profila u pamučnom bijelom grudnjaku. No, njezine druge objave pokazuju da se mlađahna kći slavnoga oca odvažava i na mnogo izazovnija izdanja.

Tako je u nekoliko navrata ova 20-godišnjakinja pozirala u erotičnom čipkastom donjem rublju, halterima, pa čak i toplesu…

Odrastanje uz slavnog oca

Krajem prošle godine Anais je užurbani londonski život zamijenila onime u mnogo mirnijem Dorsetu. Ondje živi sa svojim dečkom Juliusom Robertsom, s kojim je u vezi nekoliko mjeseci. Nedavno je progovorila i o odrastanju uz slavnoga oca i ujaka te njihovu grupu Oasis.

“Ljudi očekuju da su moja sjećanja na Oasis jednako luda kao njihova. Ali ja sam rođena gledajući svoga oca na pozornici, tako da meni to nije bilo ništa posebno. Prije sam bila nesvjesna svega toga, tek sam se nedavno počela osjećati jako emocionalno kada bih gledala njihove nastupe”, otkrila je.

Osim Anais, Noel ima 13-godišnjeg sina Donovana i 10-godišnjeg Sonnyja koje je dobio s drugom suprugom Sarom MacDonalds, S njome se vjenčao nakon razvoda od Anaisine majke Meg.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr