banner

OPA!

TARIKOVA LEJLA OSVANULA – TOPLES; Osim fotoaparata, zavela je i brojne poznate face: ‘Ti si kao vino, nestvarno lijepa’

Kao da nije ostarjela ni dana otkad smo je gledali na izboru ljepote davne 1998. godine

Bivša manekenka i misica jako dobro zna kako se namjestiti za savršenu fotografiju, ali ovako senzualnim i provokativnim izdanjem Lejla Filipović (44) iznenadila je čak i svoje najvjernije obožavatelje.

Iako je već na sredini petoga desetljeća života, lijepa supruga glumca i voditelja Tarika Filipovića (48) kao da nije ostarjela ni dana otkad smo je gledali na izboru ljepote davne 1998. godine. Atraktivna Dubrovčanka objavila je svoju najizazovniju fotku dosad i bacila fanove na koljena.

LEJLA CMOKNULA TARIKA I OTKRILA DA SE SPREMA U NOVI POTHVAT: ‘Odlučila sam konačno napraviti korak dalje’

Grudi prekrila komadom tkanine

“Uvijek sam beskrajno uživala u fotografiranjima i vrijeme nije ništa učinilo protiv toga… A onda nakon dugo vremena dogodi se ovakva čarolija”, napisala je Lejla u opisu crno-bijele slike na kojoj pozira u toplesu i zavodljivo gleda u kameru, dok je grudi prekrila samo komadom tkanine.

Pratitelji su joj u komentarima ispisali same komplimente, a bivšoj misici javile su se i brojne poznate Hrvatice.

“Savršeno”, napisala je Ana Gruica-Uglešić. Ecija Ivušić komentirala je: “Ali prepredivna”, a na nju se nadovezala Nina Badrić: “Ali baš predivnaaa”. “Ti si kao vino. Nestvarno lijepa”, priznala je Lana Klingor-Mihić, dok su emotikonima reagirale Bojana Gregorić-Vejzović te Antonija Stupar-Jurkin.

Povratak na Net.hr