Stvari koje o penisu sasvim sigurno niste znali

Znamo kako izgleda dok je uzbuđen, a kako pod vodom. No, jeste li sigurni da znate baš sve o penisu? Saznajte malo poznate činjenice!

Svaki je penis bio klitoris
Svaki penis u utrobi naraste iz klitorisa nakon što seksualni hormoni počnu djelovati i odrede spol.

Fetusi imaju erekcije
Ovo su potvrdile ultrazvučne snimke. Toliko novorođene muške djece svijet pozdravljaju erekcijom da si je seksolog William Masters postavio izazov koji je uključivao pokušaj rezanja pupčane vrpce prije nastanka erekcije.

Prije nego je izmišljena Viagra svrsi su služila majmunska jaja

Kako bi se izliječila impotencija početkom stoljeća obavljale su se transplantacije testisa jaraca, čimpanzi i pavijana u ljudskih muškaraca. Tisuće muškaraca dvadesetih godina otišli su pod nož kako bi iskusili pogodnosti onog što se nazivalo ‘majmunska jaja’. Treba li napomenuti da ova metoda nije upalila?

Crveno meso, ukusna sperma
Šparoge su na zlom glasu jer spermi daju ljigav okus, ali crveno meso i mliječni proizvodi navodno su zaslužni za ukusnu spermu.

Sperma kao niskokaloričan obrok
Sperma sadrži samo jednu do sedam kalorija, što je ekvivalentno šalici svježe narezanog špinata.

Velika jaja, velika prevara
Sudeći prema rezultatima jednog istraživanja, muškarci s velikim testisima češće se odlučuju za varanje svojih partnerica.

Penisi se mogu slomiti
Ovo se najčešće događa prilikom agresivnog spolnog odnosa. Iznenađujuće, drugi po redu uzrok je pad muškarca s kreveta dok ima erekciju.

Panika zbog masturbacije popularizirala obrezivanje
Tijekom devetnaestog stoljeća srednjim staležom provukla se histerija zbog masturbacije te se vjerovalo da obrezivanje sprječava ovo nepodobno ponašanje.

Efekt Lorene Bobbitt
Kada je Lorena Bobbitt odrezala penis svog supruga, to se pokazalo kao svjetski fenomen. Diljem svijeta žene su pohrlile napraviti isto, dok je epicentar ovakvog ponašanja bio u Tajlandu. Do kraja stoljeća policiji je prijavljeno više od stotinu slučajeva, a vjeruje se da ih je bilo i više samo su žrtve ovu sramotu željele zadržati za sebe.

Najveći penis na svijetu
Najveći penis ikad izmjeren bio je 34.29 centimetara dug i 15.87 centimetara u opsegu. Usporedbe radi, prosječna je vagina duboka 7.5 do 10.16 centimetara.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr