FESTIVAL GOLOTINJE

ŠTO REĆI NA NOVO IZDANJE KARLEUŠE? Ako se trakica preko međunožja računa kao odjeća, evo – onda je odjevena

Ovi kadrovi ne mogu se opisati riječima. Prvo sjednite pa ih s oprezom pogledajte – imajući u vidu zdravlje svoga srca

Srpska pop/folk zvijezda Jelena Karleuša (42) novim fotografijama “srušila” je društvene mreže, a mnogi su na prvi pogled pomislili da na sebi nema baš ništa. JK je pozirala u toplessu, a grudi je pokrila rukom. Od tkanine, na sebi je imala samo minijaturne tangice, a cijelu “kombinaciju” upotpunila je maksi čizmama.

Samoprozvana diva vrućim je kadrovima “zapalila” Instagram i za samo nekoliko minuta njezine je fotografije lajkalo više od 50.000 ljudi, a Karleušin provokativan izgled bez garderobe ne može se riječima opisati, već se mora vidjeti!

KARLEUŠA OTIŠLA KORAK DALJE: Prvo je od traperica napravila tange i snimila krupni plan, a onda su i grudi došle na red

MAJU ŠUPUT ZAMIJENILI ZA KOLEGICU IZ SRBIJE; Pohvalila se jednim, no svi su uočili nešto drugo: ‘Karleuša, jesi li to ti?’

Najava novog albuma

“Ženo, hoćeš li da mi crknemo?”, “Ti si bomba”, “Nije realno kako izgledaš”, “Nije mi dobro od kada sam ovo vidio”, “Sve grmi i sijeva”, samo su neki od komentara na posljednje pojavljivanje kontroverzne pjevačice.

Inače, Karleuša je provokativnim fotografijama najavila novi album “Alpha”, koji njezina publika s nestrpljenjem iščekuje, a mnogi u komentarima pišu kako se nadaju da će baš ove scene biti u jednome od spotova.

Povratak na Net.hr