Seksali ste se s više od pet osoba? Evo kakav dojam ostavljate

Dok nekima broj partnera s kojima je netko spavao ne znači puno, ima i onih koji oko toga dižu generalnu frku. Donosimo neke zanimljive podatke…

Na stranici howaboutwe.com prikupili su nekoliko zanimljivih podataka o broju seksualnih partnera.

Deset

Na stranici SeakingArrangement napravljeno je malo istraživanje, koje je pokazalo da je prihvatljiv broj partnera s kojima ste se seksali deset. Najzanimljivije je to što je u pitanju stranica na kojoj možete naći partnera za preljub (?!).

Pet

To je najpopularniji i ujedno najmanji broj koji je većina odabrala u anketi na stranici AskMen kad je u pitanju broj seksualnih partnera.

Dvadeset

Anna Faris seksala se s njih 20, kao lik Ally Darling u filmu What’s Your Number. Nakon toga je zaključila da je drolja i da mora prestati spavati s muškarcima. Zatim je došla na ideju da se vjenča s nekim od bivših partnera kako bi zadovoljila društvene norme.

Trideset

Bloger koji se krije iza imena Naked With Socks On jednom je napisao da nema univerzalnog broja muškaraca s kojima bi žena trebala spavati. No, kad bi mu žena u srednjim dvadesetima iskreno odgovorila da je spavala s više od 30 muškaraca, definitivno bi pala u njegovim očima.

Sedamnaest

Kolumnistica portala AskMen Heidi Muller je napisala: ‘Bez obzira što ljudi kažu, ako je vaša djevojka prije vas spavala s njih 17, a ima tek 23 godine, to nije dobro.’ Nakon toga je dodala da je strašno i ako je starija žena spavala s više od 20 muškaraca.

Jedan

Ako je u pitanju samo jedna osoba, zasigurno se radi o vjerskom pitanju i bolje vam je onda da ste već u braku. Naime, Glenn T. Stanton tvrdi da ‘seks s nekim s kim nismo u braku može imati negativne posljedice na kasnije veze’.

Povratak na Net.hr