SPUSTILE IM

STARLETE PORUČILE POLITIČARIMA: ‘Niste nam ni do koljena. Kakav ste vi nivo kad morate plaćati za seks!’

Ava Karabatić, Maca Diskrecija, Mimi Oro i Tijana Ajfon imaju poruku za političare…

Nakon što je jedan srpski političar izvrijeđo predsjednicu parlamenta i poručio joj: “Marš u pi*** matetrinu” oglasile su se poznate starlete. Ava Karabatić, Maca Diskrecija, Mimi Oro i Tijana Ajfon održale su lekciju poznatim političarima o lijepom ponašanju.

ZBOG TEBE POTOCI SPERME TEKU SRBIJOM: Maca Diskrecija snimila selfie pod tušem

“Pljuju starlete zato što će im, ako to ne rade, posao biti u krizi i narod ih neće voljeti. A polovica njih traži seks, nudi novac i ide po skrivenim apartmanima sa starletama. Kakav su oni nivo kad moraju plaćati za zadovoljstvo?! Oni nam nisu ni do koljena, već su tri nivoa ispod nas. Tko bi s njima bio? Ja ne bih ni za pare s njima bila. Ja spavam s muškarcima iz ljubavi, a za političare je Plavi most i one ispod njega”, poručila je Maca Diskrecija, piše srpski Kurir.

maca-diskrecija4

“Psovali su starlete što ulaze u reality showove, a iste mole da se nađu s njima i da šute. Tim psovanjem u Skupštini samo pokazuju slabost i svoj nivo, koji je daleko ispod našeg. Reality nije cirkus! Mi smo tu da ljudi pobjegnu od stvarnosti i da se smiju kad sjednu i gledaju nas na televiziji. A što dobiju kad gledaju njih”, pita se Tijana Ajfon.

tijana-ajfon

“Nisam gledala kada se to dogodilo. Vjerojatno su se posvađali oko povećanja plaća, pa su se zbog toga tukli. To je nedopustivo, uvijek se tuku oko nečeg što je u vlasništvu naroda. Takvi su svi političari. Nije strašno to što se tuku, ali je žalosno što to ne čine zbog ideologije već zbog osobne promocije”, rekla je Ava Karabatić.

ava-karabatic

Povratak na Net.hr