ZA SVE JE KRIV CIGI

SNJEŽANA MEHUN GOLIH NOGU NAPUSTILA HRVATSKU: ‘To je u stilu Maje Šuput’; Evo što joj je ona odgovorila

Zagrebačka poduzetnica spakirala je kofere i zaputila se u toplije krajeve, ali se pobrinula da pritom izgleda jako seksi.

“Do sljedece godine✈️ 👋🏻👋🏻 Neka rodjendanski party 🎉 počme🥂🎉💃🏻💅🏾👄👠👗🤗”, napisala je Snježana Mehun pored fotografije na kojoj u izrazito provokativnom izdanju pozira u zagrebačkoj zračnoj luci. U crno-bijeloj haljini visokog izreza izbacila je nogu, koju je krasila ružičasta štikla. Ništa tu ne bi bilo čudno da su vremenske prilike iole povoljnije. Poduzetničin izbor kombinacije za putovanje bocnuo je stilist Neven Ciganović uz komentar: “Idealne cipele za putovanje👠😂😂”, a ona mu je odgovorila: “Daaaa, to je u stilu Maje Šuput. u Dubai odmah na party 🎉 🎉🎉🎉💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👠👠👠👠👠👗👗👗”

SNJEŽANA MEHUN PODIGLA NOGE PA DOBILA PONUDU KOJA SE NE ODBIJA: ‘S tobom ne želim ono što bi obično rekli ljudi da je veza’

Nije prošlo dugo, a javila se i “tagirana” pjevačica. “Drago mi je da poticem ljude da izgledaju 🔥🔥🔥u avionu ✈️✈️ jer postoji pravilo da kad ti je udobno ili ugodno u onom sto imas na sebi da se nisi dobro obukao. Tako da …. 👏👏👏”, napisala je Šuput, a ova se nadovezala: “daaaa macooo hvalaaa i ja tako putujem kada idem ravno na party ljubimmmmm ❤️❤️❤️🥂🥂🥂🥂 iako je to tvoj zastitni znak 👸🏼”

Vacay mode on ✈️✈️✈️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

U razgovor su se uključili i drugi korisnici Instagrama: “Moćna Riba!!Izgledate fenomenalno”, “Zbilja putujes ovako? Prejako!!! Dobar provod ti zelim ( i zavidim)!”, “Pokrij se prehladit ćeš sretan put ili sretan povratak ⚘⚘⚘⚘⚘🍀”

Povratak na Net.hr