FANTASTIČNO IZGLEDA

SHARON STONE U SEDMOM DESETLJEĆU U GOLIŠAVOM IZDANJU: Očarani fanovi joj tepaju; ‘Prirodna ljepotica’

U komentarima se Sharon odmah javila američka dizajnerica Vera Wang koja ju je poručila da je predivna

Glumica Sharon Stone (63) pratiteljima na Instagramu pohvalila se je da se njen francuski buldog Joe vratio kući od veterinara, no nije otkrila zbog čega je tamo bio.

SHARON STONE OTKRILA: ‘Kirurg mi je napravio grudi veće od onih koje sam tražila. Rekao je da je mislio da bi mi takve bolje stajale’

Sharon se fotografirala ležeći na ležaljci pored bazena u jednodijelnom kupaćem kostimu, a pored nje je ležao Joe. Glumica je pokazala svoje vitke noge, a veseli osmjeh uputila je prema kameri.

U komentarima joj se odmah javila američka dizajnerica Vera Wang koja ju je poručila da je predivna, a ostali Sharonini fanovi složili su se s njom.

Mladolika u sedmom desetljeću

“Da, baš svi gledamo u psa! Izgledaš spektakularno”, “Boginja”, “Prirodna ljepotica”, komentirali su.

Sharon svoj mladolik izgled i vitku liniju u sedmom desetljeću može zahvaliti uravnoteženoj prehrani i redovnoj tjelovježbi. U svojim memoarima “The Beauty of living twice”, otkrila je da joj je tijekom operacije rekonstrukcije grudi 2011. godine, kirurg bez njenog pristanka stavio implantante veće od onih na koje je pristala prije operacije.

ONA JE GENIJE I KULTNI SEKS SIMBOL: Sharon Stone slavi 63. rođendan, a ovo je njenih 50 najseksi fotki

“Kad su mi skinuli zavoje shvatila sam da su mi grudi za broj veće od onih na koje sam pristala. Rekao je da mi te ‘bolje idu sa širinom bokova’. Promijenio je moje tijelo bez mog znanja i pristanka”, istaknula je.

Povratak na Net.hr