Savjeti za muškarce koje brine veličina penisa

Možda niste zadovoljni s veličinom? Onda ste na pravom mjestu jer donosimo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da povećate seksualno samopouzdanje.

Na stranici menshealth.co.uk naveli su nekoliko savjeta za sve one muškarce koje brine veličina penisa.

Veličina penisa muči muškarce, a ne žene

‘Da odmah na početku nešto razjasnimo, veličina penisa je vaš problem – 99 posto žena je sretno s onim što imate’, tvrdi seksualna terapeutkinja Pam Spurr, autorica Sensational Sex: the revolutionary guide to sexual pleasure and fulfilment. ‘No, ako vam je veličine ispod prosjeka, koristite se i nekim drugim tehnikama; vašim prstima, jezikom, svemu što može pomoći’ nadodaje. To je pitanje samopouzdanja. Neki su muškarci zadovoljni onim što imaju i takvi su opušteniji u seksu, no postoji nekoliko trikova koji vam mogu pomoći da poradite na seksualnom samopouzdanju. Evo koji su to:

Smršavite nekoliko kilograma

Malo dodatnog viška iznad vaše stidne kosti može ‘sakriti’ penis. Kad ste pretili, višak se nalazi u blizini penisa i zbog toga penis izgleda manji nego što je. Osim toga, višak u tom području onemogućuje penetraciju u partnericu. Redovitom vježbom i zdravijom te pravilnijom ishranom možete ukloniti višak, a vaš će penis izgledati veći.

Uklonite stidne dlačice

Bujne stidne dlačice također ‘skrivaju’ penis. Ošišajte dlačice oko vašeg penisa i ne samo da ćete ga više izložiti pa će izgledati veći, nego će i vaša partnerica više uživati dok vas bude oralno zadovoljavala.

Isprobajte vibrirajući prsten za penis

Osim što će vibrirajući prsten omogućiti partnerici stimulaciju klitorisa, pomaže i muškarcima iz više razloga. Ugođaj je bolji, a erekcija čvršća i dugotrajnija.

Igrajte se u ‘plićaku’

U prvim centimetrima vagine nalazi se puno živčanih završetaka, većina ih se nalazi u vaginalnim usnama i klitorisu. ‘Fokusirajte se na taj ‘plići’ dio i povećat ćete partnerici užitak jer upravo je to područje koje ženama omogućava najviše zadovoljstva’, savjetuje doktorica Pam Spurr.

Povratak na Net.hr