BLAŽENI VJETAR...

SADA SVI ZNAJU NJENU SEKSI TAJNU: Talijanska starleta na crvenom tepihu pokazala tetovažu na intimnom području

Na crvenom tepihu svatko želi biti primijećen, a najlakši način za to je golotinja. Ipak, nekako se čini da reality zvijezda nije željela pokazati BAŠ toliko.

Crvenim tepihom filmskog festivala u Veneciji prošetale su brojne svjetske zvijezde i pokušale se prikazati u najboljem mogućem izdanju. Poznate dame prošetale su ispred fotografa noseći haljine najpoznatijih modnih dizajnera, pokušavajući privući pozornost nečim novim i drugačijim.

U tome je svakako uspjela talijanska starleta i reality zvijezda Sonia Lorenzini. Ona se na premijeri filma Una famiglia redatelja Sebastiana Risoa pojavila u dugačkoj, prugastoj haljini u pratnji dečka, Emanuelea Manutija.

Kroz materijal su joj se nazirale grudi, no to gotovo nitko nije ni primijetio zbog visokog proreza na haljini koji je dosezao do međunožja.

Očekivano, bio je dovoljan i najblaži povjetarac da se haljina i rastvori i svijet vidi Sonijine gaćice. Ono na što starleta nije računala (?) jest to da su joj se pomaknule i gaćice pa su svi vidjeli dio njene tetovaže koju ima na intimnom području.

 

 

Povratak na Net.hr