RISKANTNA OPRAVICA

RIHANNINE OBLINE KIPJELE IZ PREUSKE HALJINE: Pjevačica se u sado-mazo izdanju borila da joj ništa ne ispadne

Pojavivši se ovako na koncertu kolege Jay Z-ja, lijepa barbadoška pjevačica svu je pažnju nesumnjivo privukla na sebe, tako da je reper ostao u sjeni.

U stilu kakve domine, Rihanna (29) je pristigla na koncert Jay Z-ja u haljinici za koju se ne može odrediti je li uža ili kraća. Crna kožnata opravica jedva je njezine obline zadržala na mjestu. Preko nje je prebacila dugi kaput iste boje i materijala, a kosu je podigla u konjski rep.

when @Dior is the plug.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Fanovi zgodne pjevačice nisu mogli dovoljno nahvaliti njezin seksepil pa su se morali služiti psovkama da bi dovoljno dočarali koliko ih je hipnotizirala svojim izgledom.

RIHANNA DOBILA SVOJU ULICU I ZABLISTALA U MINI HALJINI: ‘Dan koji ja i moji ljudi nećemo nikad zaboraviti’

also.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

“Ovo je tako j**eno seksi, ona je j**ena božica!”, “Daj mi da te tretiram kao kraljicu kakva jesi”, “Mlada, crna i j**eno dobra”, “Wow, siseee”, “Ma ona da obuče traperice i konversice, svejedno bi bila seksi”, obožavatelji su bili u transu.

young. black. thicc.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Već se neko vrijeme šuška da se Rihanna zaručila za arapskog milijardera Hassana Jameela (29), a nedavno je viđena s velikim dijamantnim prstenom na ruci. U vezi su nešto manje od godinu dana, ali njihovi prijatelji tvrde da se odlično slažu i da njihov odnos ima budućnost. RiRi je, navodno, rekla svojim bivšima, Drakeu (31) i Chrisu Brownu (28) neka joj se više ne javljaju.

shade: SAW-C #MATTEMOISELLE @fentybeauty @sephora @harveynichols and #SephoraInJCP

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Povratak na Net.hr