Prostitutku sam platio tatinom kreditnom karticom

Charlie Sheen je otkrio kako je s prostitutkom Candy izgubio djevičanstvo i to nakon što je svom ocu ukrao kreditnu karticu kako bi joj mogao platiti usluge.

Glumac je u ožujku pošle godine zbog partijanja s prostitutkama i svog raskalašenog ponašanja dobio otkaz u humorističnoj seriji Dva i pol muškarca. Sada je priznao da je svoje prvo iskustvo s prostitutkama stekao sa svega 15 godina kada je i izgubio nevinost.

Naime, Sheen he ocu ukrao kreditnu karticu da bi mogao platiti Candy koja mu je oduzela neviniost. Velikodušno je tu istu karticu, ali i istu ženu podjelio i sa svojim bratićem Joeyem.

‘Rekao sam Joeyu: “Gle, ovo je kartica mog oca. Ti ideš drugi”. Bio je oduševljen. Sjećam se da je to bila najbolja noć u mom životu’, rakao je 46-godišnji Charlie.

Dva tjedna nakon avanture u Las Vegasu , Charliejev otac Martin je saznao za trošak na kartici i zanimalo ga je na što mu je sin potrošio novac.

‘Rekao sam ocu na što sam to potrošio, a on je samo rekao da se nada da nisam noć strasti zamjenio za ljubav. Još uvijek pokušajem shvatiti što mi je time htio reći’, otkrio je Sheen.

Povratak na Net.hr