MODERNA OFELIJA

PRKOSI PRAVILIMA INSTAGRAMA, ALI I RELIGIJE: Bella Hadid ponosno pokazala bradavice i razbjesnila muslimane

Manekenka je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj joj se vide bradavice, što se protivi pravilima te društvene mreže, ali i njezine vjere.

Bella Hadid je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u vodi odjevena u prozirnu haljinu koja spada s nje, tako da se jasno vide njezine gole grudi.

‘IZGLEDA POPUT KOSTURA’: Bella Hadid objavila seksi fotku, fanovi je napali: ‘Kakav primjer daješ djevojkama?’

S obzirom na to da je na toj društvenoj mreži pokazivanje ženskih bradavica zabranjeno, fanovi manekenke su se iznenadili vidjevši necenzuriranu fotografiju.

Reflect and recharge 📍❤️🍒

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

“Je li to bradavica?”, zapitali su se mnogi. I dok su jedni pozdravili njezinu golotinju za ovu umjetničku fotografiju i usporedili je s Hamletovom Ofelijom, drugi su je napali zbog vjeroispovijesti.

Naime, Bella i njezina sestra Gigi djeca su iz miješanog braka nizozemske manekenke Yolande i oca Mohameda Hadida iz Izraela.

Obje često ističu kako su ponosne što su islamske vjeroispovijesti, a pogotovo otkako je američki predsjednik Donald Trump zabranio imigrantima ulaz u SAD. S obzirom na to, mnogi Bellini pratitelji prozvali su je zbog golišave fotografije jer to nije u skladu s religijom.

When doves cry..💙🦋🕊

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

“Jesi li sigurna da si muslimanka?”, “Govori da je ponosna što je muslimanka, a onda objavi ovo. Očito je muslimanka samo riječima” te “Muslimani se ovako ne ponašaju. Zbogom”, samo su neki od komentara.

Mnogi su Bellu usporedili s Hamletovom Ofelijom.

Povratak na Net.hr