IMA OPRAVDANJE

PONIZILA SLAVNU GLUMICU: Kći objavila gole fotografije svoje mame iz bolnice

Kći slavne glumice šokirala je objavom gole fotografije svoje bolesne majke.

Slavna glumica Ornella Muti nedavno je završila u bolnici na operaciji ruke, a uz nju je cijelo vrijeme bila njezina kći Naike Rivelli.

SRETAN ROĐENDAN, ORNELLA: Bila je seks-simbol, a suprug ju je varao jer mu je bila dosadna

Ona je budno pratila mamin oporavak, a pojedinosti je objavljivala na društvenim mrežama. No, javnost je posebno šokirala jednom fotografijom na kojoj je Ornella potpuno gola u bolničkom krevetu.

“Nisam mogla ovo ne slikati, a iznad svega da ne pokažem svima! Ona se vratila, ku*ke, i to ljepša i jača nego ikad”, poručila je glumičina kći, a ova je fotografija izazvala različite reakcije njezinih obožavatelja.

I couldn't not take this picture.. and above all .. I couldn't NOT POST IT!! She's back Bitches! More beautiful and powerful than ever!! Non potevo ,non, rubare questo scatto.. ma soprattutto NON POTEVO NON POSTARLO.. 🤷🏻‍♀️😜😂🤣😘😍😊😍🤣👏🏻👏🏻👏🏻💋 È tornata Streghe! Più forte e bella di prima!! #ornellamuti #back #from #operation #stolen #picture #naked #mom #beautiful #sexy #magic #witch #diva #actress #mother #guru #womenthatdancewithwolves #tornata #forte #meravigliosa @ornellamuti @agenzia_ansa @thebeardedpublicist @fabricekerherve @espressosettimanale @vanityfairitalia @harpersbazaar_ru @grazia_ru @andreafachinetti87 @barbaracarmelitadurso @dagocafonal @stefaniapanella @mbgadgermano @marylooroma @suorpaola.laziale @suorpeppina_santa @gossipit

A post shared by Naike Rivelli (@naikerivelli) on

Bilo je onih koji su joj pružili podršku, onih koji su se zgražali, ali i onih koji su joj poručili da je majka zgodnija i ljepša od kćeri.

Povratak na Net.hr